Spring til indhold
Hjem » Artikler » Vinter-velvære horoskoper

Vinter-velvære horoskoper

Når krisen raser ude i verden og eksamenerne kommer helt ind på livet, hvad siger dit horoskop så? <3

Vædderen
21. marts – 19. april

Vædderen er fyrigere end de fleste og fungerer derfor som omvandrende radiator, hvilket jo er ret praktisk i en tid, hvor varme koster klejner. Desuden passer Vædderens livsstil i højt gear godt til eksamenslæsning, hvor den har chancer for at være ualmindeligt flittig. Den skal dog også passe på, at der ikke går ren Need for Speed i den, for så kommer den til at hænge med hornene. Husk at koble af med stjernens anbefalede vinteraktivitet.

Stjernerne anbefaler: Find den gamle Nintendo frem (eller køb den på DBA) og genopliv glæden ved lidt retro hygge (og hey, få en anden til at gøre det samme, så I kan konkurrere … eller rettere, så Vædderen har en at vinde over!).

Tyren
20. april – 21. maj

Selv om Tyren er en forårskalv, holder den også meget af vintersæsonen … Alene på grund af den noget højere forekomst af tæpper, stearinlys og comfort food end i de øvrige sæsoner. Endelig er det slut med sommerens stress og jag, hvor den var tvunget til at sidde på et vindblæst hjørne i sin ternede trenchcoat og ligne en, der nød sushi og socialt samvær. Tyren skal især huske at spise ordentlige mængder risengrød med ordentlige mængder smør og kanel.

Stjernerne anbefaler: Tyren kan altid tage et kig på sin bankkonto og glæde sig over, at den som tyr nok skal klare sig, fordi den er så smart at lave en opsparing.

Tvillingen
22. maj – 21. juni

Som lufttegn kan Tvillingen bedst lide få vind i hår og skørter, mens den får en snak med en god ven. Men den savner sommerens out and about og er nok allerede ved at lægge planer for næste års sommerferie. Friske blomster vil være balsam for en tvillingesjæl, så find den fineste buket, der dufter af sommerminder. Dem kan Tvillingen drømme sig væk i, mens den sidder og lægger weekendplaner.

Stjernerne anbefaler: Tvillingen kan med fordel udnytte sin omgangskreds til at invitere sig selv forbi med en flaske rosé (som er en helårsdrik ifølge Tvillingen), og spørge om den ikke liiiiiige må lade sin computer/telefon/powerbank/højttaler/lavalampe op imens. Smart.

Krebsen
22. juni – 22. juli

Krebsen er jo et følsomt tegn, som derfor kan blive ekstra usikker i en turbulent tid. Den må derfor huske at sende en besked til en kær ven eller familiemedlem lidt oftere i disse måneder.Vi andre kan nemlig ikke se det på Krebsen, når den er ked af det og har brug for et kærligt klap på kloen. Krebsen er jo eminent god til at skjule sine følelser bag skallen <3

Stjernerne anbefaler: Find højskolesangbogen frem og syng sammen med andre. Sang er ren velvære for Krebsen, der på den måde både kan få udfoldet sit kreative krebsetalent, samtidig med at den kan hygge sig med dem, den elsker.

Løven
23. juli – 22. august

Nok bliver det mørkere og koldere udenfor, men for en Løve er hverdagen stadig hot! Især fordi den sveder ud med opstrammende hatha-yoga i træningscenteret, og turen hjem tager den selvfølgelig i løb i bar overkrop. Fysisk udfoldelse er nemlig det mest velværende, en Løve kan tænke sig. Energi er derfor ikke noget, der skal bruges af en Løve, det skal brændes af!

Stjernerne anbefaler: Løven kan med fordel eksperimentere med sine vildeste vinterrober, så den bliver ved med at få den opmærksomhed, den elsker (og fortjener, selvfølgelig).

Jomfruen
23. august – 22 september

Jomfruen har 18 hjemmelavede balaklavaer at vælge mellem, når den skal klæde sig både praktisk, trendy og æstetisk på til det tvivlsomme vintervejr. De er svanemærkede og af miljøvenligt merinould selvfølgelig, og i de helt rette brændte toner. Du ser altid Jomfruen med en bionedbrydelig kaffekop i hånden med hjemmebrygget Peter Larsen stempelkaffe (hvem sagde fødevarekrise?), som den selvfølgelig ikke smider ud, for kaffegrumset kan bruges til opfriskende ansigtsmasker, der kan puste glød i et par Jomfrukinder.

Stjernerne anbefaler: Det er tid til at sanke efterårets sidste godter, og Jomfruen elsker at gå på jagt efter enebær, østershatte og hyldebær. Kan den ikke finde noget i naturen, så har Rema dens ryg.

Vægten
23. september – 22. oktober

Under energikrisen er der sket et dramatisk fald i Vægtens forbrug af tid på morgentoilettet. . For i stedet for at skulle vælge mellem kabelstrik i farven karamel og turtleneck i farven skumringsbeige, så tager den selvfølgelig begge to på samtidig. Så kan den holde varmen, samtidig med, at den til hver en tid kan forvandle stedet til en runway med et nyt sæt tøj. Så hvis du ser en lidt ekstra buttet vægt, er det nok bare fordi den gemmer et ekstra outfit under frakken.

Stjernerne anbefaler: Tag på loppemarked og find det næste lækre piece til skabet! Smukke ting er velværesmørelse i vægtens sjæl.

Skorpionen
23. oktober – 22. november

Velvære for en Skorpion står i direkte forbindelse med årstiden. Mørke, kulde og dybdegående eksamenslæsning, ka-ching! Tiden er også til selvrefleksion, og her er Skorpionen i sit es. Den kan med fordel dele sine syrede drømme med sine roomies og gruble over, hvad underbevidstheden mon prøver at fortælle den. Den kan eventuelt skrive alle løjerne ned i en mystisk sort dagbog.

Stjernerne anbefaler: Skorpionen kan opnå helt nye dybder i sit sind med meditation denne vinter. Og så kan den lige få en pause fra al den hjerneaktivitet ved at sove dejligt længe.

Skytten
23. november – 21. december

Her i vintersæsonen har vi virkelig brug for Skytten til at sprede sin strålende, positive energi. Skytten er et socialt og udadvendt tegn, men det vigtigste for en Skytte er faktisk hele tiden at blive klogere. Vintermørke inspirerer derfor til aftener med ’Explained’-maraton på Netflix, Karl Ove Knausgårds samlede værker, eller også tager den hul på en helt ny hobby, den kan blive god til og vise frem for alle sine beundrere.

Stjernerne anbefaler: Tantra. Den flirtende Skytte stopper aldrig sit datingliv, og skulle den have lyst til at imponere, kan den diske op med en spændstig omgang på lagnerne. Tantra er selvfølgelig også ideelt for singlen, der med opbygningen af tantrisk energi slet ikke behøver at varme hjemmet op med radiator.

Stenbukken
22. december – 20. januar

Stenbukken er vores allesammens hjælper og beskytter, når mørke, slud og pasta med ketchup står på hverdagsmenuen. Velvære for en Stenbuk er nemlig at have styr på sit shit. Men når man skal være alles frelser og beskytter, trænger man også til at løsne lidt op. Stenbukken kan derfor, med sit behagelige økonomiske overskud (fordi stenbukken selvfølgelig har en opsparing) roligt investere i en rødvinsboks og et massageværktøj, der kan få den lækkert gennem vinteren.

Stjernerne anbefaler: Det vil være oplagt for Stenbukken at svinge forbi Ung K til en omgang ’Linoleomstryk og Lambrusco’, der kan give Stenbukken et velfortjent afbræk fra en produktiv hverdag.

Vandbæreren
21. januar – 18. februar

Vandbæreren vil gøre meget for ikke at passe ned i en kasse, og derfor føler den sig ikke just opløftet over den kommende eksamenstid, som er dens evigt tilbagevendende kamp mod systemet! Så mens andre slider sig gennem Foucault og det, der er værre, sidder Vandbæreren derhjemme og planlægger en ekstraordinær happening. Iført kødkjole (for statementets skyld) kunne der livetransmitteres via Instagramprofilen om kapitalismens hårdnakkede gidseltagning af forbrugerne.

Stjernerne anbefaler: Efter Vandbærerens happening kan den falde helt ned på jorden igen ved at iføre sig et par hyggesokker og grille en pølse fra kødkjolen.

Fiskene
19. februar – 20. marts

Mens vi andre nervøst tjekker strømpriser på apps i en fast 30-minutters rutine, har Fisken knap nok opdaget, at verden omkring den står i brand. Eller også er den bare pænt meget mere optaget af, hvorfor man ikke har lavet bedre matches i ’Gift ved Første Blik’!! Det kan gå den så meget på, når datingprogrammer ikke tager kærligheden seriøst, for kærlighed og romantik er velvære for den følsomme Fisk.

Stjernerne anbefaler denne energibesparende vinteraktivitet: Tune ind på DR og se den helt nye sæson af ’Matchet på Mælkevejen’, hvor deltagerne bliver matchet ud fra deres horoskoper – endelig et seriøst datingprogram, vil Fisken mene.