Spring til indhold
Hjem » Artikler » Vild med bleer

Vild med bleer

   Mads er en helt almindelig fyr på 25 år. Når han er hjemme, kan han godt lide at gå med ble. Han tænder faktisk på det. 

af Vanessa Salome Christophersen og Marianne Trier Josefsen
foto Claudine Zia

”Det er ligesom andre fascinationer med hensyn til sex”. Ordene tilhører Mads på 25 år. Han er infantilist. Det vil sige, at han er fascineret af ting, som man forbinder med babyer. Mads tænder på at have ble på.

”Nogle gange er det hver dag og andre gange er der pauser imellem”, siger han.

Når han skal tisse, tisser han ofte i bleen, men ikke altid. Bleen giver ham tryghed og gør, at han kan stresse af. Hans fascination af bleer har altså intet med rigtige børn at gøre.

”Man kan måske sammenligne det lidt med at tage en øl, når man kommer hjem fra arbejde. Så tager man måske en ble på i stedet for”, forklarer Mads.

Det er ikke kun derhjemme, Mads  kan lide at have ble på.

”At gå ud og handler med ble på. Det kan godt tænde mig”, siger han.

Stjal bleer fra naboen

Mads husker stadig den dag, det hele begyndte. Dengang var han fem år.

”Jeg stjal nogle bleer fra vores genbo, som havde nogle yngre børn. Og så prøvede jeg dem bare”, fortæller Mads.

Dengang vidste han ikke, hvad det var, der drev ham. Han vidste heller ikke, at andre kunne lide at gå rundt med ble på. Han holdt det for sig selv. I starten handlede det kun om tryghed, men senere udviklede det sig til en seksuel fetich. Mads tænder ikke på at lege baby, selvom han har bodystocking og sut, som han har prøvet af. Det er mest bleerne, der fascinerer Mads.

En fetich der ikke vil dø

Det er ikke uproblematisk at være infantilist. Hvordan siger man lige til sin kæreste: Hey skat, jeg kan faktisk godt lide at gå med ble? Det er ikke let, men Mads valgte alligevel at fortælle det til sin ekskæreste. Til Mads’ store overraskelse reagerede hun positivt, og de fik snakket rigtig meget om det. Det gik endda så langt, at hun var med på at bruge hans fetich seksuelt. Mads har ikke fortalt det til andre. Hvorfor ved han egentlig ikke. Det er jo heller ikke, fordi andre går hjem til mor og far og siger, at de er til lak og læder eller spanking. Mads har flere gange overvejet at fortælle både familie og venner om det, og måske gør han det en dag. For Mads er det  svært. Det har på mange måder været en indre kamp at være infantilist. Han har flere gange prøvet at smide sin fetich ud af vinduet, og især da han var yngre, var det svært for ham at acceptere, at han er blebarn. Med tiden har han dog lært at acceptere sig selv og sin fetich ”Jeg har det rigtig fint med det i dag. Det er en stor del af mit liv”, siger Mads.

Til middag med ble på

Mads har opdaget, at han ikke er den eneste, der er til bleer.

”Når man fandt ud af, at der var flere, var det ret befriende”, siger han.

På forummet diaper.dk er der lige nu 703 medlemmer, og der sidder formentlig flere derude og gemmer sig med deres ble. De er alle sammen forskellige og har forskellige måder at være blebørn på, men på nettet kan de chatte og dele problemer og spørgsmål med hinanden. Mads har brugt sitet til at mødes med andre infantilister. Han har engang mødtes med et ungt par til en snak om bleer over en hyggelig middag. Efter maden fandt de det hyggeligt og naturligt at sidde lidt sammen med ble på. Men selv om Mads har fundet andre ligesindede gennem forummet, føler han stadig, at der er et tabu omkring hans fetich i Danmark,. Det gør det svært at rejse sig og gå ud at fortælle andre, at man er til bleer.