Spring til indhold
Hjem » Artikler » Valentinsdag Guide

Valentinsdag Guide

Klap dådyr i Dyrehaven:

Skal jeres date være fyldt med idyl og god gammel dansk romantik, så tag en tur i dyrehaven! Det er det perfekte datested både for nyforelskede og dem, som er i et længerevarende forhold. Forestil dig, hvordan din udkårne og du vil komme til at gå blandt træer og bambier, mens I snakker om livets finurligheder. Det eneste tidspunkt, hvor det ikke er muligt at holde hinanden i hånden, er, når I skal give en gulerod til et dådyr. Den vidunderlige oplevelse af at fodre og klappe et dådyr vil få kærligheden til at brænde. Dyrehaven er for kærligheden, hvad sprit er for et bål!

 

Fredagsbar

Pris: Varierende.
Er en klassisk valentinsdate umulig, fordi din udkårne og du endnu er på det stadie, hvor I blot sender små smil til hinanden i læsesalen eller i kantinen? Så har Delfinen stadig en ”date” mulighed til jer! Udnyt at det er fredag og tag på en fredagsbar. Spontant at invitere én person ud kan ofte være for offensivt, men at byde dem på en øl fredag aften i en vilkårlig fredagsbar er mere casual og mindre skræmmende for begge parter. Så forelsk jer i hinandens øjne over en øl! Skulle kemien mod forventning ikke indtræffe, så kan du jo altid flygte over til din egen fredagsbar og de af dine studiekammerater, som også er single.

 

Aarhus Boulder

Hvis både du og din udkårne er til sport og motion, så er en date i Aarhus Boulder en fremragende ide! Bouldering er klatringsform, hvor man klatrer op til en 4-5 meters højde uden reb. Aktiviteten er sjov og sikker for alle uanset klatreniveau og erfaring. På denne date vil I kunne være fysisk aktive sammen, men stadig have rig muligheden for at have dybere samtaler og intens øjenkontakt mellem jeres klatring. Derudover så er der også masser af mulighed for at tjekke hinanden ud, når I klatrer, hvilket selvfølgelig ikke er en dårlig ting.

 

Café Englen

Pris: Lad det ikke blive til en vane.
Er du til en klassisk café-date, anbefaler vi Café Englen. I hyggelige bohéme-rammer (her kan scores intellektuelle point!) serveres der både kaffe, øl og lækre caféretter til priser, der er høje nok til ikke at virke nærig, men ikke så høje at de ruinerer en SU. Menukortet er ikke det helt store slaraffenland, hvis man er vegetar – har man derimod intet imod kød, kan både oksetataren og engleburgeren varmt anbefales. Caféen ligger tilmed i latinerkvarteret, der ubetinget må være Århus’ mest romantiske område.

 

Gå en tur i skoven

Holder vejret tørt, kan i trække i vintertøjet og nyde den smukke vinternatur i Riis skov – herunder endda muligheden for noget så smukt som en havudsigt. Modsat dyrehaven kommer i nok til at kunne være lidt mere alene – og det behøver jo slet ikke være skidt. Det bliver nok en smule koldt, men så må man jo varme hinanden lidt.

 

Tag til koncert!

Pris: < 200 kr.
Er både du og din date musikelskere, og har i det begge stramt med smalltalk, så skal i tage til en af de koncerter, der løber af stablen på Valentines day. Redaktionen anbefaler FOOL-koncerten på Voxhall, hvor du og din udkårne kan slå jer løs, danse, kysse og kramme under koncertlysenes skær og musikkens magiske dunken. Musik binder os sammen, så tag den med du allerhelst vil bindes fast til.