Spring til indhold
Hjem » Artikler » Tema: Begyndelse

Tema: Begyndelse

  • af

Så begynder vi!

Det kan være vi begynder igen;  bare endnu et semester, med kendte auditorier og læsesale, venlige ansigter og trygge fredagsbarer.

Det kan også være vi begynder helt på en frisk; med en ny by, et nyt studium, helt nye mennesker. I så fald kan AU’s gule mursten forekomme hårde og intimiderende, forelæserne distancerede, og Arabisk fredagsbar kan være uhyggelig svær at finde.

Det er nemlig ikke al begyndelse, der er nem. Ofte er det både overvældende og trættende at begive sig ud i noget nyt. Det kan godt være svært at se, hvor det hele skal ende, lige når man starter.

Men man skal jo begynde et sted, og lige netop dette sted er ikke et dårligt udgangspunkt.

Det er ikke den første begyndelse, bliver heller ikke den sidste, højst sandsynligt er det dog begyndelsen på noget godt.

Derfor er temaet for Septembernummeret begyndelse i alle dets betydninger:

Mød Karen Mukupa til en snak om ny musik, Afrika, det uperfekte, og udfordringen ved at blive mor. Tag med på Northside og nyd musikken i Ådalen, bliv inspireret og udforsk studiebyen Aarhus ved hjælp af en studieguide, og læs hvordan det føles at skifte studium midt i det hele. Nyd en billedserie fra din (nye) dejlige by, og læs en udvekslingsstuderendes kærlighedserklæring til Aarhus. Læs også om Hamborg, og vær med i konkurrencen om en weekendtur for to personer til denne skønne by.

Glædelig september til jer alle, nye og gamle,

Værsgo’ at begynde!