Spring til indhold
Hjem » Artikler » Tag til teaterfestival på Godsbanen

Tag til teaterfestival på Godsbanen

Quonga plakat JPEG
Upcoming scenekunst vil igen være i fokus, når teaternetværket Quonga for syvende gang afholder QuongaFest den 13.-16. november 2014 på Godsbanen i Aarhus. Teaterfestivalen vil vanen tro give sceneplads til et bredt udvalg af teaterforestillinger både fra det aarhusianske og det nationale vækstlag.

Kom og vær med til at gøre Godsbanen orange den 13.-16. november. Festivalens program vil som altid være spækket med teaterprojekter, og med hele 15 forskellige forestillinger er der lagt op til en kæmpe fest for scenekunstvækstlaget
henover de fire festivaldage i november.

Godsbanens rå rammer og Quongas kendetegnende orange farver skaber tilsammen den særlige fornemmelse, mens 3 scener
fyldes med inspirerende scenekunst som leveres af både debutanter og garvede vækstlagsgrupper fra Århus og resten af landet.

Ligesom i de foregående år er festivalen frivillige ildsjæle og alle kunstnere optræder også gratis. “At vi alle løfter i flok, er noget af det, der er med til at skabe den fede særlige festival fornemmelse og gøre festivalen til det kunstneriske pusterum, som alle
kunstinteresserede bare burde komme og opleve!” siger Nanna Graugård Jessen, Quonga-arrangør siden 2010.

Der er lagt op til et brag af en teaterfestival på Godsbanen, og du kan netop nu finde programmet og bestille din billet via quonga.dk.

Billetpriserne for QuongaFest 2014:
Dagsbillet: 90 kroner
Partoutbillet: 175 kroner