Spring til indhold
Hjem » Artikler » TÆNK: Eventuge om tro og eksistens

TÆNK: Eventuge om tro og eksistens

TÆNK består af en række events primært på Aarhus Universitet og i Studenterhuset. Formålet med TÆNK er at skabe et rum for dybere samtaler og fællesskab blandt studerende.

I løbet af dagene vil der være “lunchbars” i middagspausen, hvor deltagerne kan få en gratis sandwich og høre et oplæg fra en, der har gjort sig nogle tanker ud fra deres eksistentielle udgangspunkt. En slags akademisk personlig refleksion. Det er en oplagt mulighed for at få en gratis frokost, høre et anderledes oplæg og snakke med din(e) medstuderende eller selv tænke over, hvad man egentligt har af tanker om det givne emne. Nogle af emner er f.eks. “Tænk, hvis vi ikke skulle præsterer os til værdi”, “tænk, hvis skønhed gav mening” eller “tænk, hvis jeg kunne leve mit liv uden skam”.

Hver aften igennem ugen vil der være en gratis øl til alle fremmødte i Studenterhuset, hvor der også vil være et længere oplæg og mere plads til snak og hygge bagefter. Alle arrangementer er gratis, og alle studerende er velkomne til at deltage.

TÆNK er et tilbagevendende koncept der tidligere gik under navnet “Samtaler om” som mange sikkert kender til. Det har altid fået gode tilbagemeldinger, og derfor er forventningerne også høje til TÆNK i år.

Eventugen er arrangementet af Aarhus KFS (Kristeligt Forbund for Studerende), men det skal kraftigt understreges, at der er meget højt til loftet og at det retter sig mod alle studerende uanset religiøs overbevisning eller livssyn. Formålet er at skabe en åben og inkluderende samtale om eksistentielle spørgsmål.

TÆNK løber af stablen d. 14.-16. marts og du kan læse mere om det på Facebook begivenheden. Vi ses!