Spring til indhold
Hjem » Artikler » Studylife Hacks – til nye studerende i (nye) Aarhus

Studylife Hacks – til nye studerende i (nye) Aarhus

Hent ”AU Find”

Du skal møde 08.15 i bygning 1162. Vækkeuret stilles til kl. 08.00, kaffen er klar 08.05 og slubret 08.10. Tænderne kan børstes i aften, så nu er det afsted. Forvirret, frustreret og frapperet over AU’s labyrintiske opbygning bliver hvert skridt, du tager, et skridt nærmere opgivelse. Men frygt ej! Med App’en AU Find kan du hurtigt indtaste bygningen, og så fører den dig tålmodigt i rette havn.

Gratis stand-up på Alberts

Trænger du til et godt grin – eller en akavet situation – kan du være testkanin for selvudnævnte komikere i kælderen på Alberts. Så peg cyklen mod Store Torv fra mandag-torsdag, kl. 20-22, eller søndag samme tidspunkt hvor comedyen foregår på engelsk.

Arrangér en Tour de Fredagsbar

Som spartaner skulle du fra barns ben bevise dit værd på kampmarken. Ellers var du ikke spartaner.

Som prospect i Hells Angels skál du begå grov personfarlig kriminalitet. Ellers er du ikke prospect.

Som studerende i Aarhus skál du drikke hjernen ud til Thomas Helmig på flere fredagsbarer samme aften, ellers er du ikke studerende i Aarhus. Så find sammen med vennerne og tag en tur rundt på Campus og se hvad den kan tilbyde.

Køb studiebilletter til Aarhus Teater

Hvis din mund er udtørret efter 5 liter biografpopcorn, kan det være på tide at søge andre oplevelser. For kun 60 kr.- (http://www.aarhusteater.dk/saerligt-for/studerende/) kan du henover efteråret opleve Aslans brøl i Narnia, øve dit nynorsk i Asgaard-stykket Edda og meget andet.

Husk EPO

Cykel + Randersvej.

Mad & Fad på Lecoq

Selvom din mave er bedste venner med havregryn og pasta/ketchup, kan det være godt at overraske den lidt nogle gange. På Lecoq i Latinerkvarteret kan du i hyggelige omgivelser om tirsdagen blive mæt og sæt for en flad 50’er.

Husk termokanden til forelæsninger!

Forelæsning på forelæsning på forelæsning. Hvornår et det din tur til at sige noget? Aldrig. Sådan da. Så fyld termokanden helt op til randen, placér tændstikkerne nøje foran øjnene og bered dig på at tage kampen op. End ikke det akademiske kvarter sikrer, at man sidst på ugen er frisk og oplagt til timelang passivitet.

Årskort til Aros

Hvis du trænger til en kunstnerisk saltvandsindsprøjtning – eller vil imponere din Tinder date – kan du for 220 kr.- købe et årskort til Aros, hvor du altid har muligheden for +1. Om det så er Eliasson, Vasconcelos, Mapplethorpe eller en helt anden, skal årskortet nok blive hurtigt tjent ind i kulturel kapital.