Spring til indhold
Hjem » Artikler » Studielivshoroskoper April 2022

Studielivshoroskoper April 2022

  • af

Af Camilla Svenblad Bauer og Emma Falk

Når Tivoli Friheden åbner i april, så er det vædderen, der står forrest i køen. Vennerne vil få kamp til stregen, når vædderen får mulighed for at udleve sit konkurrence-gen i skarpskydning eller boldkast. Desuden vil der komme fart på med enten frit fald i Hjertekig eller sus i maven i den berygtede Cobra! Vædderen kan være en fest at tage på eventyr med, men husk at undgå de populære attraktioner i højsæsonen, for der er ikke noget som lange køer, der kan teste vædderens utålmodighed!

Yndlings-is: Ben and Jerry’s ‘Wich – den er god at have med på farten!

Tyren sætter pris på de finere ting i livet, men den er samtidig meget jordnær. Derfor kan du sikkert finde tyren på loppemarked i Mølleparken, på jagt efter en lampe, der matcher sofaen eller nips til vindueskarmen. Tyren har falkeøje, når vi andre farer vild i gamle ting. Så lige meget om det er en søgen efter noget specifikt eller bare en tur gennem parken med en latte, så vil tyren med garanti kunne finde noget skjult guld.

Yndlings-is: Magnum Mandel, lækker og familiær kvalitetsis

Når påsken nærmer sig, så bliver den nysgerrige tvilling svær at finde i Aarhus. Den er højst sandsynligt taget på forårstur til udlandet for at dyrke den rejselyst, der findes i dette stjernetegn. Men hvor I verden, tvillingen befinder sig, kan være svært at holde styr på. På vej til Berlin på weekendtur har tvillingen sikkert mødt nogle nye venner i toget, og er nu taget med dem til techno-rave i Barcelona. Det er også ligegyldigt, hvor tvillingen ender, for med sin naturlige karisma og nysgerrighed vil tvillingen kunne skabe den perfekte ferie overalt!

Yndlings-is: Filur, altid klar på eventyr og grin!

Når fuglene fløjter og skoven bliver grøn, så finder Krebsen det rødternede picnictæppe frem, og bevæger sig ud i Mindeparken eller Riis Skov. Vil du have en invitation, så må du kæmpe for det, for kun de aller tætteste er inviteret. Men når først du har formået at komme under krebsens hårde skal, så vil du ikke fortryde det. Krebsen passer nemlig på dem den elsker, så er du inde i dens inderkreds, kan du godt regne med en picnic kurv fyldt med alle dine livretter. Krebsen elsker nemlig at gøre dem, den elsker, glade.

Yndlings-is: Ben and Jerry bæger, lækker og nem at dele

Løven får det meste af sin energi fra solen, og vil derfor sprudle med energi, når foråret kommer frem. Du vil derfor helt sikkert se løven trække i træningstøjet og begynde at gøre sig klar til at vende hoveder på Den Permanente til sommer. Løven kan både være den, der løfter jern i Fitness World, og den kreative instruktør på holdet ‘Ilddans’ i parken, men én ting er sikkert; ser du en løber med et selvsikkert smil på læben, så er det nok en løve, det glæder sig til sommer!

Yndlings-is: Solero Exotic, fyldt af solens frugter

Forår betyder forårsrengøring hjemme hos den ordentlige jomfru. Det betyder støvsugning bag sofaen, en våd klud over køkkenskabene, og ud med det gamle, så der er plads til det nye. I bedste Marie Kondo stil, vil jomfruen sortere i sit liv og smide alt det ud, der ikke skaber sundhed i jomfruens mentale helbred. Imellem køreturene til genbrugspladsen, har jomfruen nok også fundet tid til at tage et smut forbi boghandleren for at snuse lidt til den nyeste litteratur (der nu i øvrigt er blevet plads til derhjemme på hylden).

Yndlings-is: Hjemmelavet is, all natural

Det er ikke kun vinterens ophobning af nullermænd, der bliver svirpet væk med forårsrengøringen hjemme hos vægten – det er også klædeskabet, der skal opdateres og fyldes op med nye, lækre klæder. Af samme årsag er det højest sandsynligt en vægt, du ser slæbe tilstoppede plastikposer ned til den lokale genbrug, eller som har kreeret den absolut mest æstetiske profil, du møder på trendsales. Samtidig kan du beundre vægten, når den slentrer gennem Aarhus med en latte on the go og giver alle andre dårlig outfit-samvittighed.

Yndlings-is: Cornetto-isvaffel med en æstetisk chokoladeswirl på toppen

Vand er erstattet med store, kolde fadøl som skorpionens rette element, når foråret rammer. Hastigt søger den ud på den aarhusianske højlandsslette, hvor den helt sikkert er at finde dansende til elektriske tunes og dundrende bas på Northside festival. Når Tobias Rahim rammer scenen, kommer du helt sikkert til at se skorpionen allerforrest skrålende med på “Op A væggen!!!”. Når skorpionen ikke svømmer hen i øl og provokerende dansk pop-lyrik, vil du måske få øje på den liggende nede ved Aarhus å med øjnene rettet stift ned i vandet, mens den grubler over tilværelsens ulidelige lethed.

Yndlings-is: Magnum Black Espresso, fordi det er den, dine venner ikke kan lide

Når skytten har brugt vinteren inden døre, skal den hurtigst muligt ud og spire om kap med krokusser og påskeliljer, hvis den da ikke bliver for ivrig og tramper dem ned i farten. For når første solstråle begynder at tø trætheden op hos os andre, har skytten allerede snøret vandrestøvlerne og er nået helt til Silkeborgsøerne! Udstyret med fiskegrej, lommelærke og en god portion optimisme, når den formentlig helt ned til Harzen på sine springende bukkeben. Foråret kalder på nye oplevelser, og det kan kun gå for langsomt med at komme af sted!

Yndlings-is: Astronaut-isen, der afspejler, hvor meget skytten elsker eventyr!

Vi ved allesammen, at stenbukken er ambitiøs og arbejdsom. Udover at være fast inventar på læsesalen og medinvestor i en start up-virksomhed for hurtigbriller, formår den også at være både socialt aktiv og at nyde forårssolen på en af Aarhus’ højt profilerede strande, eller ved åen med en aperol i hånden. På magisk vis har der, med sommertidens ankomst, sneget sig et par ekstra timer ind i døgnet for stenbukken. Jaaa, bjerggeder skal man ikke sådan kimse af.

Yndlings-is: Kung Fu – en is, der sparker røv, ligesom dig

Det kan godt være, at det er hyggeligt at sidde indpakket som en forårsrulle i den forkølede danske forårssol med sin 48 kroners La Cabra-kaffe og kanelsnurre, men mentalt er vandmanden allerede et helt andet sted. Den er på ørkenvandring, jungle-trekking og bestiger Himalaya-toppe, mens den lægger planer for, hvilke af disse ting den skal gøre netop denne sommer. Man ved aldrig, hvor vandmanden lander i sin tankeflugt, men det er helt sikkert også planen!

Yndlings-is: Du spiser kun frozen yogurt, for det synes du er meget bedre end is

Forårets mildhed og varme er fiskens rette element. Hvis du ser en, der slumrer mellem krokusblomsterne under træerne i Rådhusparken, så er det helt sikkert fisken, der ligger og svømmer væk i fantasifulde drømmerier. Hvor vi andre muligvis fedter rundt i eksamensboblen, er fisken også overskudsmennesket, der sætter andre mennesker forrest. Derfor er det højest sandsynligt også en fisk, der på en højhellig søndag ringer på din dørtelefon med en raslende pengebøsse i en god sags tjeneste.

Yndlings-is: Isbjørneisen til dit legesyge væsen