Spring til indhold
Hjem » Artikler » Studenterrådet vandt universitetsvalget

Studenterrådet vandt universitetsvalget

I november var der, som de fleste studerende nok nåede at opdage, universitetsvalg. Her havde vi studerende mulighed for at vælge vores repræsentanter i universitetets råd, nævn og bestyrelse. 

Studenterrådet gik til valg på tre mærkesager; bedre trivsel, klarere kommunikation og god, fysisk undervisning. 

Med knap 80% af de afgivne stemmer vandt Studenterrådet bestyrelsesposten, og vores spidskandidat Jonathan Rossen, der til daglig læser uddannelsesvidenskab, fik et stærkt mandat. 

Jeg er enormt beæret over tilliden og vil nu gøre mit allerbedste for at leve op til den det kommende år, hvor det gælder om at omsætte valgets mærkesager til konkret forandring til gavn for alle studerende her på universitetet”, siger Rossen.

Han overtager pladsen efter Hanna-Louise Schou Nielsen, der har siddet i bestyrelsen de sidste to år på vegne af Studenterrådet, og blandt andet være med til at sikre, at Aarhus Universitet nu har en klimahandleplan, der indeholder studenterinddragelse og løbende opfølgning.

Derudover skal Rossen arbejde tæt sammen med Mikkel Grøne, der blev valgt ind også for Studenterrådet ved universitetsvalget i 2020, og har et år tilbage af sin periode. De to sidder dermed på begge studenterrepræsentant-pladserne i universitetsbestyrelsen og vil det kommende år være vores, de studerendes, stemme, når de vigtigste beslutninger skal træffes. 

Vi ønsker dem held og lykke og ser frem til at følge med i, hvad de får udrettet!