Spring til indhold
Hjem » Artikler » AARHUS UNIVERSITETS-SPORT: Sport, sved og socialt samvær

AARHUS UNIVERSITETS-SPORT: Sport, sved og socialt samvær

  • af

Billede: AUS

At dyrke sport og motion er i høj grad med til at skabe øget trivsel hos unge. Derfor

arbejder vi hos Aarhus Universitets-Sport på at tilbyde studerende på Aarhus Universitet de bedst mulige rammer for at dyrke motion. Paraplyorganisationen Aarhus Universitets-Sport består af 18 medlemsklubber, der hver især repræsenterer en sportsgren. Vi har alt lige fra klassiske sportsgrene som fodbold, håndbold og svømning til mere ukendte sportsgrene som fægtning, fiskeri og skak, og vi spænder altså bredt i vores tilbud til studerende. Vores klubber har det til fælles, at de henvender sig specielt til unge studerende – og de tilbyder således alle sammen SU-venlige priser på deres medlemsskaber. Prisen skal nemlig ikke være dét, der afholder de studerende fra at dyrke sport.

I Aarhus Universitets-Sports 18 idrætsforeninger får du meget mere end bare muligheden for at dyrke sport til billige penge. Socialt samvær er noget alle vores klubber prioriterer højt – også udover til de ugentlige træninger – og holder alt lige fra klubfester til julefrokoster, hvor det ikke er sporten, der er i højsædet, men samværet med klubkammeraterne. Aarhus Universitets-Sports klubber er altså et oplagt sted at få nye bekendtskaber, hvis du er ny i byen eller på anden vis har lyst til at møde nye mennesker.

Udover at sikre de studerende muligheden for at dyrke sport i vores mangeforeninger, arrangerer Aarhus Universitets-Sport hvert år en række events henvendt til de studerende på Aarhus Universitet. Disse arrangementer har alle sport og motion i fokus, og omfatter blandt andet AU RUN, et motionsløb, der afholdes i maj måned, Mandags-Move, et ugentligt drop-in sportsarrangement, der finder sted hver mandag i Universitetsparken, og ikke mindst Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag – Nordens største studenterdrevne arrangement med sportsturneringer, koncerter og øl i lange baner! Vi glæder os til at møde en masse af jer ude i sportsklubberne eller til et af vores mange arrangementer!