Spring til indhold
Hjem » Artikler » Specialøl og spejlæg – Delfinen på Tour de Fredagsbar

Specialøl og spejlæg – Delfinen på Tour de Fredagsbar

Fysisk Fredagsbar (1525, Lokale 231)

Hos Fysisk Fredagsbar nørder de ikke kun galakser og naturlove, de nørder også øl! Da vi dukkede hos Fysisk Fredagbar, havde vi forhandlet os til en brillant aftale: En kasse med deres mange forskellige slags øl. Også øl vi aldrig havde set eller hørt om før. Øl med indehold af kaffe var vi lidt skeptiske overfor, men vi elskede de forårsfriske øl, som baren også havde at byde på. Der hersker ingen tvivl: Hvis du er til billige og lækre specialøl eller blot ønsker at teste de mange forskellige varianter, er Fysisk Fredagsbar stedet for dig!

 

Kasernebaren (Kasernescenens Foyer)

Repræsenteret af de mange kreative studier skinner Kasernebaren også igennem af kreativitet. Når Kasernebaren åbner dørene, er det nemlig sjældent til en ganske normal bar. Her er de glade for temaer, og de går all in. Da redaktionen svingende forbi var der fuld gang i Game Of Thrones-tema med tilhørende quiz for at lade op til forårets nye afsnit. Da titelsangen lød, stormede folk mod baren for at købe billige glas rødvin, som var en del af konceptet. Så skynd dig ind at tjekke Kasernebarens kommende fester, og hop dine i festlige klæder til anledningen.

 

Katrines Kælder (Finlandsgade 22)

Katrines Kælder kan til tider blive glemt af alle andre end Katrinebjerg-ingeniørerne, men heldigvis er de nok til selv at fylde hele baren op hver fredag. Og det er da også en bar vi anbefaler her på redaktionen. Hvis ikke for den hyggelige stemning eller det store udvalg af brætspil, så for signaturdrinken Spejlægget. Redaktionen var ligesom mange førstegangsprøvende af spejlægget lidt skeptiske, men vi købte hurtigt en ny omgang af den lækre drink og vender nok snart tilbage for en ny. En fredagsbar der lever op til dens motto ”Nok den hyggeligste fredagsbar i Aarhus” og er klart gåturen værd.

 

Broca’s Bodega (Jens Chr. Skous vej 4)

Vores tour endte i denne omgang på baren for Cognitive Science, Broca’s Bodega. En bar der med sine billige øl og sit vilde dansegulv skaber det perfekte punktum. En af Broca’s fordele er at den ligger centralt placeret i Nobelparken med mange andre fredagsbarer omkring sig. Faktisk så tæt at man ikke engang behøver at gå udenfor for at udforske barerne. Så hvad end man befinder sig i området eller tager på en Tour de Fredagsbar, skaber Broca’s den gode atmosfære og et bredt dansegulv.

 

 

Du kan også blive en del af Delfinens redaktion. Skriv til delfinen@sr.au.dk hvis du vil tegne, skrive eller tage billeder til AU’s Studentermagasin