Spring til indhold
Hjem » Artikler » Specialekontor tilbyder kontorplads til halv pris sommeren over

Specialekontor tilbyder kontorplads til halv pris sommeren over

Foreningen Netmerc tilbyder en kontorplads med fri print og internet til halv pris i sommermånederne i et forsøg på at få flere studerende til at arbejde på specialet i juni, juli og august.

Hvad har et specialkontor på Søren Frichs Vej tilfælles med Ryanair? Begge tilbyder studerende gode tilbud på upopulære tidspunkter. Foreningen Netmerc har valgt at sænke prisen på en kontorplads til 295,- pr. måned sommeren over i et forsøg på også at afsætte de 21 kontorpladser i den del af året, hvor stranden, solen og overspringshandlingerne lokker mere end ellers. Normalt koster en kontorplads 570,- kr., men da det så sort ud for kontorets økonomiske situation, besluttede de studerende, som selv driver kontoret, at de blev nødt til at reagere.

Netmerc tror på, lavere priser vil få flere til at tage skridtet
Inspireret af Ryanairs prismodel valgte vi at forsøge med lave priser sommeren over. Fra vores medstuderende ved vi, at mange synes godt om ideen med at have en kontorplads med fri print og internet, men når de hører, hvad det koster, så kniber det lidt med velviljen – specielt i sommerperioden. Derfor tror vi, at når priserne bliver lavere, så vil flere af dem tage skridtet“, siger formanden for Netmerc, Tune Berg.

Et kontor for alle, der mangler et sted at skrive
Kontoret er oprindeligt startet af en gruppe specialestuderende fra Handelshøjskolen, men i dag er foreningen udvidet så alle der mangler en kontorplads kan være med. I øjeblikket er det en broget flok, der benytter kontoret.”Vi, der sidder hernede og arbejder, kommer fra mange forskellige studieretninger. Blandt andet har vi i øjeblikket et medlem der skriver på sit bachelorprojekt. En anden bruger kontoret i forbindelse med hendes studiejob. Selvfølgelig sidder her også en hel del, der skriver speciale i alt fra turisme til økonomistyring. Vi har ingen krav om, at man skal læse det ene eller det andet, blot man er villig til at arbejde for foreningens videreførelse, så kan alle være med,” udtaler Tune Berg. Sammen med resten af medlemmerne af Netmerc håber han på, at flere benytte sig af muligheden for at få adskilt arbejde og fritid i sommerperioden, så kontoret kan overleve, og flere studerende kan nyde sommeren med god samvittighed.

Du kan læse mere om Netmerc på www.netmerc.dk