Spring til indhold
Hjem » Artikler » Skambankt er klar til Aarhus

Skambankt er klar til Aarhus

skambankt

 

Af Marie Linde Mayer

Det norske band Skambankt er klar til at spille på Voxhall imorgen, lørdag den 14. marts. Koncerten, der er en del af deres største Danmarksturne nogensinde, byder også på support fra Kindred Fever og Honningbarna.

Delfinen tog en snak med Terje Winterstø Røthing, sanger og guitarist i Skambankt, inden den forestående koncert i Aarhus. Han fortæller, at bandet, bortset fra koncerter, har brugt meget af tiden i Danmark på at arbejde med nyt materiale “Lige nu er vi i København og har brugt dagen i studiet. Det er dejligt at komme lidt væk hjemmefra, så vi kan fokusere på musikken”.

Røthing siger at de føler sig godt modtaget i Danmark, hvor de også har haft mulighed for at besøge byer, de ikke har været i før. Bandet har efterhånden spillet mange gange i Danmark, og skal i denne omgang spille i 8 byer.

Skambankt har to andre norske bands med som support, og Terje Røthing siger lattermildt, at de kommer til at stå for en norsk invasion på Voxhall på lørdag. “Jeg synes selv, det er en god pakke af bands, og jeg håber folk kommer tidligt, så de kan få det med sig” siger han og beskriver det som en slags norsk mini-festival.

Røthing lover en god blanding af nyt og gammelt materiale til koncerten. Skambankt har et stort repertoire af sange, så der er nok at tage af. Deres nyeste album blev udgivet i 2014 og høstede gode anmeldelser, både herhjemme og I hjemlandet Norge. “Vi har ændret os en del fra det forrige album og til det nyeste, men det gør vi altid. Forskellen er, at vi har haft 3-4 år til at arbejde på de nyeste sange, hvilket gør, at vi har kunnet ændre dem en del”.

Skambankt står klar til at spille i Voxhall på lørdag, dørene åbner klokken 20.00