Spring til indhold
Hjem » Artikler » Skal du have hjælp til dit nytårsforsæt?

Skal du have hjælp til dit nytårsforsæt?

Aarhus Universitets-Sport er AU’s officielle sportsforening. Vi tilbyder studerende alsidige sports- og idrætsmuligheder gennem vores 18 forskellige medlemsklubber.

Af Sportsansvarlig Nikolai Andersen

Vi kender det alle. Datoen nærmer sig den første december, og mens vi kæmper med de sidste eksamensafleveringer, hopper vi på toget hjem til forældre og bekendte. Dels for at søge omsorg midt i den hårde eksamensperiode, dels for at nyde den dejlige hygge, som julen bringer. Forelæserens vise ord bliver skiftet ud med julefrokostens ”haps haps haps…”-salmer, og den ofte kedelige studentermad skiftes ud med julens skønne retter. Få dage senere går det så småt op for os, at vi endnu engang blev fanget i julens fælde og endte med at tage lidt for meget på henover julen. Men det er jo lige meget! Et nyt år står alligevel for døren, og netop dette år bliver i sporten og sundhedens tegn. Således har mange nytårsforsættet, at de vil tabe sig og komme i bedre form.

Aarhus Universitets-Sport elsker julen! Den giver nemlig endnu en grund til at dyrke mere sport og en god anledning til at møde en masse ligesindede mennesker. Aarhus Universitets-Sport kan gennem hele 18 sports- og idrætsforeninger tilbyde en række alsidige sportsgrene til dig, der søger sport, idræt, samt nye fællesskaber i hyggelige omgivelser. Vi hjælper dig med at indfri og overholde dit nytårsforsæt.

Har du et nytårsforsæt som Aarhus Universitets-Sport kan hjælpe dig med at indfri, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os eller vores medlemsklubber. Vi kan kontaktes på www.aus@aus.dk, på telefon 86 15 39 59 eller indenfor vores åbningstider på vores kontor ved Frederik Nielsens vej 4. Du kan finde mere information om Aarhus Universitets-Sport og vores medlemsklubber på vores Facebook-side eller på www.aus.dk.

Vi glæder os til at se dig i 2016!