Spring til indhold
Hjem » Artikler » Skal din uge stå på ARoS, håndbold eller film?

Skal din uge stå på ARoS, håndbold eller film?

  • af

10578242_10205488958361312_1511002857_o

 

Foto: Maria Bleddam Slæggerup

Efter en lang eksamensperiode har de fleste brug for lidt opmuntring og socialt samvær. Delfinen har samlet de bedste bud på aktiviteter i den kommende uge. Så om du trænger til en eksamenspause eller eksamensfejring, kan aktiviteterne i artiklen være med til at gøre din januar lidt mere farverig.

Michael Kvium – Fools

Har du ikke allerede været inde og se Michael Kviums udstilling ’Fools’ på ARoS, er det snart ved at være sidste chance. De mange fjollede ansigter bliver nemlig taget ned den 15. februar. Så grib chancen mens du har den.

Teatret Svalegangen – Gorilla

Teatret Svalegangen vil gerne både underholde og udfordre. Det er der i den grad chance for bliver indfriet, når teatret den 21. januar har re-premiere på finanskomedien Gorilla. Forestillingen handler om topledelse og junglelov, og hvad der sker, når vi mister vores arbejde, som er en af de vigtigste fundamenter i livet. Sidst forestillingen var på programmet gav bl.a. Jyllands-Posten forestillingen 4 stjerner. Vi vælger at tro, at der er noget om snakken, når teatret vælger at vise forestillingen igen i år 2015.

Susanne Bier – En chance til

Susanne Biers nye film ’En chance til’ havde premiere i sidste uge, og har både Nikolaj Coster-Waldau, Nikolaj Lie Kaas og debuterende Lykke May på rollelisten. Filmen har fået blandede anmeldelser, men tag en ven under armen, lad dig forsvinde ned i et blødt biografsæde og vurder hvor mange stjerner, du synes filmen skal have.

Musik Aarhus Festival

Musik Aarhus Festival har allerede stået på i nogle dage, men fortvivl ikke, der er stadig meget at hente. Til og med lørdag den 24. januar er der nemlig musik på både Voxhall, Train, Radar og Altas, hvor du har mulighed for at lytte til ny og spændende musik. Festivalen løb af stablen for første gang i 2011, og du kan finde dette års program på deres hjemmesiden eller facebookside.

VM i håndbold i Studenterhuset

Følger du det danske håndboldlandshold tæt, eller kan du bare godt lide at få en kold fadøl i god stemning? Så tag forbi Studenterhuset, som viser kampene på storskærm.