Spring til indhold
Hjem » Artikler » PODCAST: Drømmer du om at blive kendt?

PODCAST: Drømmer du om at blive kendt?

Kender du den dér fornemmelse af, at du formentlig ville være en stor stjerne, en berømthed, en god gammeldags kendis, hvis bare verden forstod hvor genial/talentfuld/fantastisk/dygtig/dedikeret, du egentlig er? Men at det samtidig kan være lidt svært rent faktisk at få komponeret den sang, skrevet den roman, skabt det kunstværk, trænet til de 100 meter bryst, som helt sikkert vil bringe dig det sidste stykke? Jo du gør så, indrøm det bare.

Det kan også være at du overhovedet ikke drømmer om at blive berømt sådan på verdensplan… Men at du fx godt gad være den dygtigste revisor i afdelingen, det hurtigste postbud, den mest dedikerede studerende, den hurtigste knallert på havnen. Eller at du egentlig allerhelst vil høre om andre, der går og har sig-selv-liderlighed og kendistunnelsyn. Hvad er de for nogen?

Det er ingen hemmelighed at reality-bølgen har forgiftet de fleste af os, at vi alle sammen går og skriver på vores egen selvbiografi og i al hemmelighed forestiller os den aften, vi bliver hovedpersonen i ”Her er mit liv”. Sanne Krause og Sisse Karlsson har taget den hæslige tjans at stå ved det. I deres podcast, Kendisraketten får du lov til at være med på en lytter når de to østjyske veninder får vendt emnet og sat sig selv (naturligvis) i fokus. Det er både tunge og lette emner de giver hinanden ret i, og det er et aldeles fremragende program i al beskedenhed. (Haha, not. Ingen beskedenhed her).

Pløk øredutterne i kraniet og følg med i de lidt for lange samtaler. I det mindste bare for at støtte op om at Sanne og Sisses egoer kan få lov at stråle lidt (de satser på at lytterstatistikken stiger eksplosivt any minut now).

Du kan lytte til dem på Itunes eller Podtail