Spring til indhold
Hjem » Artikler » OKTOBERGUIDE TIL AARHUS

OKTOBERGUIDE TIL AARHUS

 6/10: Åbent redaktionsmøde på Delfinen

Tid: 19 Lokation: Studenterrådet Hak i SU’en: Gratis

Jeg vil som det første slå et slag for Delfinens redaktionsmøder. Du kan nemlig komme og se, om du har mod på at være med. Du kan prøve dine kræfter af som skribent, illustrator eller fotograf. Det er både hyggeligt og lærerigt! Skriv til vores redaktør før du kommer, så er det perfekt. Mødet bliver muligvis over zoom. Kontakt os, og vi holder dig opdateret.

 

7/10: Pandemisk horror – livestream med horrorforsker Mathias Clasen

Tid: 19-20:15 Lokation: Hjemme foran computeren Hak i SU’en: Gratis

Har du set alle horrorfilm på Netflix, og elsker du generelt bare alt uhygge, så er dette event noget for dig. Horrorforsker ved Aarhus Universitet, Mathias Clasen, vil fortælle om menneskets fascination af skræk og rædsel. Det hele vil foregå via streaming, og det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig. Tryk på titlen ovenover og læs mere.

 

10/10: Tøjbytte-event på fairbar

Tid: 14 Lokation: fairbar Hak i SU’en: Gratis

Genbrug er en klassiker og sparer dig en masse penge. Dog er dette event endnu mere genialt. Her giver du det tøj, du alligevel ikke bruger, væk – men til gengæld må du også tage noget, som du kan lide – helt gratis.

 

Hele uge 42: Halloween i Friheden

Tid: 10/10 – 18/10 fra kl. 11 Lokation: Tivoli Friheden Hak i SU’en: 140 kr.

Oktober er lig med Halloween. Og det er den også i Tivoli Friheden. Der kan du nemlig i hele uge 42 få en (u)hyggelig dag med din familie eller gode venner. Der er altid god stemning i forlystelsesparken, og er den gode stemning ikke heeelt nok, kan du købe et turbånd og prøve alle de sjove forlystelser. Det koster 135 kr.

 

17/10: Aarhus Øl-Festival – Øl-smagning

Tid: 12 Lokation: Scandinavian Center Hak i SU’en: 325 kr.

Er du vild med øl, så er dette lige noget for dig. Jeg ved godt, det er en noget anden pris, end det du er vant til at betale i fredagsbaren. Til gengæld kan du til Aarhus Øl-festival smage øl i hele fire timer. Derudover er det en oplagt begivenhed, til en halvsnalret, sjov oplevelse med vennerne.

 

20/10: Litteratur og klimakrise

Tid: 16-18 Lokation: Kakofoni i Nobelparken Hak i SU’en: Gratis

Foredragsforeningen Kakofoni, som har tilknytning til Nordisk sprog og litteratur ved Aarhus Universitet, afholder denne måned semesterets første arrangement. Det handler om noget så relevant som klimakrisen – i litteraturen. Derfor kommer to klimaaktivistiske forfatter, Lars Skinnebach og Charlotte Weitze. De vil blandt andet tale om litteraturens rolle i klimakrisen. Så er du til litteratur eller blot går op i klimaet, så bør du tjekke dette arrangement ud.

 

26/10: Musik Bingo

Tid: 20-22 Lokation: Guldhornene Hak i SU’en: Gratis

Så er mandagen reddet! Du kan nemlig mandag d. 26. oktober tage til musik bingo på Guldhornene. Det er helt sikkert mere festligt end det bingospil, vi er vant til. Så vil du starte ugen godt ud, så tag dine venner under armen og smut forbi – det kan være, du er heldig at vinde en af de mange præmier.