Spring til indhold
Hjem » Artikler » Ny sorg app til unge

Ny sorg app til unge

  • af

En ny app ved navn Dig Mig & Sorgen er netop blevet lanceret med målet om at informere unge om sorg og skabe en sundere sorgkultur. Appen er specielt rettet mod unge mellem 14 og 25 år og beskriver sorg, dets konsekvenser og den støtte, man kan have brug for, når man bliver ramt af sorg og krise. Hvis du har en medstuderende som du ved går igennem en sorgfuld periode eller hvis du selv vil blive klogere, så giv den lige et kig.

Appen er gratis og ønsker at gøre det nemmere for venner og omgangskreds at støtte en i sorg. Foreningen bag appen håber at aftabuisere samtalen om døden og sorgen, samt at skabe rummelighed og mod til at tackle sorgen på en sund måde.

Med denne app kan unge nu have adgang til værdifuld information og støtte i en svær tid, og foreningen håber, at appen kan være med til at styrke unges evne til at tackle sorg og krise på en sund måde.

Lanceringen af Dig Mig & Sorgen viser en vigtig bevægelse mod at tage sorg alvorligt og åbne op for samtalen om en ofte tabubelagt emne.