Spring til indhold
Hjem » Artikler » NOVEMBERGUIDEN

NOVEMBERGUIDEN

1/11: J-dag: Årets Første Sne

Tid: 20:59 Lokation: Hele Aarhus Hak i SU’en: Varierende

En af året største ‘gå-i-byen’-dage, og du er inviteret! Sælger din fredagsbar ikke julebryg? Eller endnu værre: Har din fredagsbar lukket? Uanset hvad, så tag din studiegruppe med til J-dag. Blå nissemænd og nissepiger kommer med flydende gaver på flaske til alle. Er du rigtig heldig, får du måske en blå nissehue, som du kan imponere det modsatte køn med!

 

1/11: Lystændingsfest i Salling/Minikoncert med Kesi

Tid: 19:00-22:00 Lokation: Salling Hak i SU’en: Gratis

Er du ikke lige til julebryg, så holder Salling lystændingsfest. Ligesom alle andre år har Salling pakket deres bygning ind så mange julelys, at Magasin får mindreværdskomplekser. Kom og se lysene blive tændt klokken 19. Som smørklat til risengrøden har Salling lokket rapperen Kesi til at spille en julesang eller to fra klokken 19:10 og frem. Bagefter er der mulighed for at bruge hele SU’en på julegaver til familien og impulskøb til dig selv for Salling har lovet fantastiske tilbud.

 

4/11: Doku i Domen

Tid: 19:00-21:00 Lokation: Domen Hak i SU’en: Gratis

Doku i Domen er ny dokumentarklub, som hver måned inviterer til gratis dokumentarvisning og en efterfølgende snak om emnet i månedens film. Denne måned vil klubben vise filmen ”You Before Me”; en film om instruktorens afdøde mors ungdom. Efterfølgende vil dialogen komme ind på bl.a. selve filmen, og hvordan vi kan håndtere sorg. Doku i Domen er en fantastisk mulighed for at komme væk fra studiet, hygge sig og reflektere over forskellige emner. Tag din læsemakker under armen og smut mod Domen.

 

5-26/11: Naturvidenskabelige foredrag

Tid: Se link Lokation: Søauditorierne Hak i SU’en: Gratis

Aarhus Universitet livestreamer en række naturvidenskabelige foredrag dette efterår. I november er der hele seks foredrag, som du kan se! Foredragene bliver holdt i Søauditorierne, men bliver livestreamet til biografer, biblioteker, forsamlingshuse, skoler mv. i en lang række byer danske byer. Der er ingen undskyldning for ikke at lære noget nyt og spændende!

 

8-9/11: Løve’s Litterære Dage 2019

Tid: Se link Lokation: Løve’s Bog- og Vincafé Hak i SU’en: Gratis

Løve’s Bog- og Vincafé holder en lille intim litteraturfestival, hvis program byder på lidt af hvert. Du har her mulighed for at snakke med både debutanter og garvede forfattere og få et indblik i deres værker. Caspar Eric, Thomas Korsgaard og mange andre forfattere lægger vejen forbi. Det rygtes, at nogle af forfatterne vil give et smugkig på endnu uudgivet materiale. Er du til litteratur og har tid i weekenden i uge 45, så smut forbi og vær med.

 

11-14/11: Valg på AU

Lokation: Aarhus Universitet Hak i SU’en: Gratis

Der er valg på AU. Der skal stemmes studerende ind til Bestyrelsen, Akademisk Råd, Ph.d-udvalget og Studienævnet. Brug din valgret og stem! Er du fortvivlet over, hvad valget egentlig indebærer, så hold øje med Delfinen op til valget. Delfinen vil udgive en række artikler om valget og dens relevans for dig som studerende!

 

11/11: Pub Quiz: Harry Potter & the Pub Quiz

Tid: 20:00-23:00 Lokation: Studenterhuset Hak i SU’en: Gratis

Studenterhuset holder den ultimative Harry Potter-quiz, hvor du kan teste din viden om troldmandsverdenen. Skulle din studiegruppe være ligeså store potterheads som du, så tag dem med og udgør et team. Quizen er på engelsk og husk: ”To make professor McGonagall proud, the quiz will be hard and based solely on the books.”.

 

13/11: Oplæg: ”Hvad Vi Deler”

Tid: 17.30-20.30 Lokation: Foredragssalen på Moesgård Campus Hak i SU’en: 65 kr. (50 kr. for studerende)

Vil du blive klogere på tidens tendenser? Den Antropologiske Vinkel afholder d. 13. november arrangementet ”Hvad Vi Deler” på Moesgård Campus. Deling er et socialt fænomen, som kommer til udtryk i mange forskellige former, herunder blandt andet moderne trends som Airbnb, Gomore, Sociale Medier og lignende. Der bliver serveret lidt varmt at drikke i pausen, og så er der rig mulighed for at deltage i diskussionen, og ikke mindst komme ud i de smukke omgivelser ved Moesgård. 

 

20/11-19/12: Smag på julen i Væksthusene

Tid: Se link Lokation Væksthusene i Botanisk have
Hak i SU’en: 45 kr.

Den danske julemad er fyldt med ingredienser fra hele verdenen. I Væksthusene kan du komme og lære en masse om de planter og krydderier, som gør vores danske julemad så velsmagende! Den bedste måde at lære om disse ting er selvfølgelig ved at proppe dem i mund og smage på dem og netop dette, kan du her. Rundvisningerne foregår efter lukketid, så hvorfor ikke droppe den sene eftermiddagslæsning og tage i Botanisk have?

 

25/11: Madspildsmiddag

Tid: 18:00-20:00 Lokation Gl. Aaby Kirke Hak i SU’en: Gratis

Madspildsmiddag er et månedligt arrangement, som både bekæmper madspil og styrker netværket mellem unge i Aarhus. Maden er overskudsmad, som butikker i Åbyhøj har doneret. Så kom og spis, ellers går maden til spilde. Arrangementet ligger sidst på måneden, så er du lav på SU og lyst til at møde nye mennesker, så er dette noget for dig. Derudover kan man være heldig at få rester med hjem.