Spring til indhold
Hjem » Artikler » Northside Spotlight

Northside Spotlight

Delfinen har mødt seks friske, frejdige og måske lettere fulde festivalgængere. Læs med og hør om hvad der ifølge dem er det fedeste ved festivalen er, hvilken kunstner de ville være i familie med og hvorvidt der er for meget eller for lidt glitter på pladsen.
Sebastian, 20 år

Det absolut fedeste ved Northside er at stå her ved tatoveringsvognen med mine venner, og møde vildt mange mennesker. Alle er i fucking godt humør, og så er det som om de aldrig har set en vandtatovering før. Folk bliver ret overraskede over hvor fedt det ser ud på hånden.

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? Jeg gad fandme godt være i familie med Anderson Paak, for han er fucking vild. Jeg tror også der er mange gode kontakter i ham, så jeg kunne måske komme med ham ud og spille.

Mit partytrick er et araberspring. Eller en familiepizza-tatovering.

Ida, 24 år

Det fedeste ved Northside er, at forsangeren fra 1975 kyssede en fyr fra min højskole på munden. Jeg skulle bede om det!”

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? “Pil. Hun giver mig lidt storesøstervibe. Jeg kan forestille mig at hun ville vise mig de gode kaffesteder.”

“Mit partytrick er at spille Nik og Jay. I går fandt jeg ud af at de ikke synger “længe leve drengene” men “længe leve drømmene”.”

Anne, 57 år

Det fedeste ved Northside? Jeg er lidt skuffet i år over musikken. Jeg var positivt overrasket sidste år, men i år har ikke været godt. Jeg har været her i 7-8 år.

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? Lukas Graham. Han synger super godt og jeg synes han synger super charmerende! Han snakker måske lidt for meget! Jeg håber på lidt mere sang i dag.

Mit party trick er: Sørg for at dit glas altid er fyldt!

Alfred, 22 år

Det fedeste ved Northside er Guldimund. Der var otte dygtige musikere på scenen og jeg stod bare og fik kuldegysninger i hele kroppen. Det var smukt.

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? Anderson Paak. Han er født med det. Hvis man var i familie med ham, ville man også være født med det.

Mit partytrick er Afrobeats. Jeg spiller selv i band, og en god rytme kan altid få folk i gang. 

Laura Emilie, 22 år

Det fedeste ved Northside er Nik og Jay. Jeg græd. Det var rørende. Hvor går man egentlig hen, når man er fra Novembervej? Da han sagde solen skinner altid på en vinder, følte jeg mig set. 

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? Forsanger i Zar Paulo havde været en god legeonkel. Hvis det var nu, havde han skubbet bordene til siden, og bidraget med moves. Ellers ville jeg gerne være en del af Benjamin Hav og familien. 

Hvad er det for meget og for lidt af på Northside? For meget glitter. Hvis alle har glitter, har ingen jo glitter på. For lidt solcreme.

Mit partytrick er: Jeg er ingen trickster men jeg ville ønske jeg kunne kosakdanse.

Søren 24

Det fedeste ved Northside: I dag da jeg var til Zar Paulo koncert. Jeg har været til et par koncerter med dem, og jeg tror næsten de kunne genkende mig. Mega god musik, der gør mig glad. Det næstbedste var The Chemical Brothers. Jeg har aldrig hørt dem før. Normalt hører jeg ikke techno, og det var fedt at prøve noget jeg ikke var vant til.

Hvilken kunstner ville du helst være i familie med? Hvis jeg skulle have lov til at tage to med, skulle det være Nik og Jay. Jeg tror de er nogle gode danseonkler.

Hvad er det for meget og for lidt af på Northside? For lidt glitter. For meget plads nede bagved til koncerterne.

Mit partytrick er: Jeg kan gå på mine knæ, og jeg har også mod på at vise det.