Spring til indhold
Hjem » Artikler » MARTSGUIDEN

MARTSGUIDEN

 

6/3: Karrieredagene Aarhus

Klokken: 09.30-16.00 Lokation: Margrethepladsen 1
Hak i SU’en: Gratis

Det kan virke som om der er utrolig lang tid til at man kommer ud på den anden side af universitetet. Men når det sker, er det godt at være forberedt. Et godt sted at starte er til Danmarks største job- og karrieremesse, hvor mere end 85 virksomheder og organisationer står klar til snak om job og fremtid. Foruden er der også en masse gode råd at hente om CV, LinkedIn og en masse andre (u)sexede ting, man skal forholde sig til som voksen. Husk lige at melde dig til.

 

8/3: Equality March 2019: Lysende ligestillingsdemo

Klokken: 19.00-20.00 Lokation: (start) Kvindemuseet
Hak i SU’en: Gratis

Den 8. marts er Kvindernes Internationale Kampdag, og dermed et godt tidspunkt at vise, at vi er nået langt, men at der også er plads til forbedring. Pyntet med glimmer og lys bliver der gået gennem Aarhus’ gader med bannere og sang for kvinders- og minoriteters rettigheder. Samtidig er der mulighed for at møde en masse seje frivillige organisationer, der brænder for ligestilling. Måske du tænker, at det godt kan lyde lidt langhåret og 70’er-agtigt, men mød op og bliv overrasket. Feminisme er meget mere en sure kvinder med hår alle vegne!

 

8/3: Club Klub

Klokken: 17.30-02.00 Lokation: Klubben (Fuglesangs Allé 4) Hak i SU’en: 169 kr. (119 kr. hvis du er medlem af Studenterlauget)

Er du klar til at finde dansesneaks og de perverse lyrics frem? Johnson står klar til at akkompagnere festen med håndtegn, TopGunn med partypophits fra gymnasietiden og SUSPEKT med sjofelheder. Findes der en mere passende måde at byde foråret velkommen på?

 

10/3: Vidensbif – Captain Marvel

Klokken: 15.30-18.30 Lokation: Nordisk Film Biografer
(Skt. Knuds Torv 15) Hak i SU’en: 120 kr.

’Århundredets Festival’ er i fuld gang lige nu. I år er temaet Mellemtiden – Europa fra 1918-1939. I den forbindelse er der en masse fede begivenheder og oplæg. Et af dem er visning af ’Captain Marvel’, der suppleres med et oplæg om filmen og superheltenes historie og betydning. Vidste du eksempelvis at Superman er skabt af to jødiske drenge i 1930’erne? Bemærkelsesværdigt er det også, at ’Captain Marvel’-filmen har en kvindelig hovedperson.

 

13 & 27/3: Åben Poetisk Scene

Klokken: 19.30-22.00 Lokation: Løve’s Bog- og VinCafé
Hak i SU’en: Gratis

Er du vred? Såret? Eller forelsket? Og er det tilfældigvis noget, du har skrevet en håndfuld ord om? Så har du muligheden for at dele disse med andre poesipassionerede. Du kan også sagtens smutte forbi, selvom du ikke er skrivende (endnu). Løve’s er altid et hyggeligt sted at hænge ud.

 

14/3: Brætspilsaften med Games

Klokken: 19.00-22.00 Lokation: Fairbar (Nørre Allé)
Hak i SU’en: Gratis

Hvis du har gået på højskole, har du sandsynligvis stødt på spillet ’varulv’ – og hvis ikke er du blevet snydt. Heldigvis har du nu chancen for at lære det fængende spil at kende til brætspilsaften på fairbar. Et lille god råd; øv dig i at lyve. Det får du brug for. Der er yderligere også mulighed for at spille andre brætspil. Tag dine venner under armen, og vær klar til en rigtig hyggelig aften!

 

15/3: Lær at binde din egen flue

Klokken: 15.00-17.00 Lokation: Dokk1 Hak i SU’en: Gratis

Inden længe bliver det rigtig godt fiskevejr, og vandene bugner (forhåbentlig) med havørreder og hornfisk. En god måde at få hovedet lidt væk fra læsning er ved at tage på fisketur. Uanset om du er en erfaren fluefisker eller ganske grøn, så er der hjælp at hente på Dokk1. Her har du mulighed for at lære at binde fluer. Materialer og ekspertise er til rådighed ganske gratis. Knæk og bræk 😉

 

22-24/3: Envii Lagersalg Aarhus

Klokken: 12.00-20.00, 10.00-20.00, 10.00-16.00
Lokation: Godsbanen Hak i SU’en: Afhænger af din shoppetrang

Ny årstid er en god undskyldning for at fornye garderoben, og findes der en bedre måde at gøre det på end med op til 80% rabat? Næppe. Hvis du har mulighed for det, så kom fredag – der er goodiebags.

 

27-28/3: Food Maker Faire

Klokken: 15.00-20.00 Lokation: Ridehuset Hak I SU’en: Gratis (workshops koster ‘et mindre beløb’)

En madfestival? Måske sender det associationer til foodfestival, men Food Make Faire er nu helt sin egen. Festivalen er nemlig for unge mennesker. Der vil være en masse madværksteder og stande samt workshops. Så hvis du er træt af SU-klassikeren pasta-pesto eller ’linser er sundt, ikke?’-dahl, så sving stængerne forbi Food Maker Faire. Her guider de dig i at lave syrisk bønnespread, mad med ramsløg og en masse andet lækkert.