Spring til indhold
Hjem » Artikler » MAJGUIDEN

MAJGUIDEN

2-4/5: Roots&hybrid festival

Klokken: 18.00-00.00 Lokation: Det Turkise Telt. Hak i SU’en: 190 kr.

Har du lyst til at udvide din musikalske horisont? Så kom med når Roots&Hybrid-festivalen endnu engang afholder hele 19 koncerter i hyggelige rammer i Det Turkise Telt. Festivalen løber af stablen samtidig med SPOT-festival, og du kan derfor nemt bevæge dig imellem de to festivaler hvis du har SPOT-armbånd og få endnu mere musik for pengene.

 

2-5/5: SPOT 2019

Klokken: 16.00-04.00 Lokation: Koncertsale rundt i Aarhus. Hak i SU’en: Max. 595 kr.

Festivalen SPOT i Aarhus er en af de mest hyggelige og billigste festivaler du kan tage på dette forår. Her er kunstnerne ofte upcoming, hvorfor det er en perfekt festival til at finde alt den nye musik, som du skal begynde at lytte til. Dagene plejer at være fyldt med glade mennesker på græsplænen foran Musikhuset og solskin på himlen. Det er en perfekt anledning til at nyde den første weekend i maj. Bemærk at armbåndet også giver adgang til Roots&hybrid Festival.

 

3/5: Kapsejlads

Klokken: 06.00 (eller før) – 18.00. Lokation: Universitetsparken. Hak i SU’en: Antal øl du har brug for.

Begivenheden vi alle har ventet på! De studerende har øvet i Uniparken i flere uger, og nu kommer dagen endelig. Kapsejlads! En dag der vidst taler for sig selv. En park fyldt med studerende, kolde øl, godt humør og kampgejst. Ses vi? Det tænker jeg nok, at vi gør.

 

4/5: Jubilæum for De Grønne Pigespejdere

Klokken: 10.00 – 00.00. Lokation: Aarhus. Hak i SU’en: Gratis

De Grønne Pigespejdere har 100 års jubilæum, og det bliver fejret med en brag af en fest. Så saml dig selv op fra sengen og dagens tømmermænd, gå til midtbyen og få lidt frisk luft. Her vil der være masser af god stemning både fra Pigespejdernes optog og de gratis koncerter fra SPOT.

 

5/5: Trip to Legoland

Time: 9.00 AM – 7.30 PM. Location: Studenterhuset.
Cost: 375 kr. For members / 475 kr. For nonmembers.

ENGLISH: The 5th of May will Studenterhuset once again make a trip to the amusement park Legoland in southern Jutland. Included is the transport, the entrance ticket and of course an amazing opportunity to meet other students and talk to a lot of nice people. Come along and enjoy a fun day at Legoland.

10/5: Fredagsbaren fylder 39 år!

Klokken: 15.00-02.00 Lokation: Biologisk fredagsbar.
Hak i SU’en: Antal øl du har brug for.

Biologisk Fredagsbar fejrer fødselsdag! Det bliver formodentlig noget med en masse gode øl i solen, hvis vejret er til det, og der er tale om en række sjove overraskelser på selve dagen. Flere informationer vil komme inde på begivenheden, når vi nærmer os dagen.

 

11/5: Århusmesterskaberne i Smut

Klokken: 11.00-18.00 Lokation: Ballehage. Hak i SU’en: 20 kr. For deltagelse.

Måske dette års vildeste mesterskab – nemlig Århusmesterskaberne i Smut! Denne skønne lørdag vil konkurrencen blive holdt på Ballehage Strand, hvor man er velkommen til at komme at nyde en madpakke og kigge på, eller hvis man føler sig god nok, er tilmeldingen åbent helt indtil 10. maj, og alle er velkomne!

 

16/5: Mød spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget i Aulaen

Klokken: 12.30-14.00 Lokation: Aulaen – Aarhus Universitet. Hak i SU’en: Gratis.

Aarhus Universitet klæder dig godt på inden valget den 26. maj. Den 16. maj sørger de nemlig for, at du og dine studiekammerater kan komme og høre spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget. Dette betyder selvfølgelig, at der kommer én repræsentant fra hvert parti, så du kan finde ud af hvem, der lige netop går ind for det samme som dig. Tilmelding er nødvendig og foregår via linket på begivenheden.

 

18/5: Eurovision // Studenterhus Aarhus

Klokken: 20.00-00.00 Lokation: Studenterhuset.
Hak i SU’en: Gratis/Free.

Studenterhuset inviterer dig til at komme og fejre Eurovision Song Contest med dine medstuderende. Klokken 20.30 vil der først være en sjov lille quiz inden showet begynder. Så kom ned og nyd en øl eller en kold sodavand til de fantastiske sange fra hele Europa.

ENGLISH: Studenterhuset invites you to celebrate the Eurovision Song Contest with your fellow students. At 8.30 pm there will be a fun quiz before the show starts. Come on down and drink a beer or a cold soda while enjoying the amazing songs from all over Europe.

26/5: Valgaften / Election Night!

Klokken: 10.00-00.00 Lokation: Studenterhuset.
Hak i SU’en: Gratis/Free.

Dagen hvor vi endelig mødes i stemmeboksen er kommet, og i Studenterhuset fejrer de det efterfølgende med en stor valgfest. Festen er en del af kampagnen DENNE GANG STEMMER JEG, som Studenterhuset har valgt at tage del i for at få flere, særligt unge, til at forstå, at deres valg også har stor betydning for det samlede demokrati. Så tag dine venner eller lillesøster med til stemmeboksen, så i bagefter kan bevæge jer mod Studenterhuset og fejre det.

ENGLISH: On this day the Danes and Europeans will vote and decide the future of Europe and our participation in European Parlament. Afterwards Studenterhuset would like to invite everyone to come and celebrate our mutual interest in a democratic Europe.

 

Annonce