Spring til indhold
Hjem » Artikler » NOVEMBERGUIDEN

NOVEMBERGUIDEN

JSH

2/11: Lystændingsfest i Salling 

Klokken: 19-19.35. Lokation: Salling. Hak I SU’en: Gratis.

Vær med, når Salling byder på sin stolte tradition, hvor vi tænder julelysene sammen. I år byder de samtidig på en lille koncert af forsangeren fra Gnags, Peter A. G. Bagefter inviterer de alle ind i varmen, hvor årets første julehygge endelig kan begynde!

 

2/11:  J-Dag i samfundsfaglig fredagsbar 

Klokken: 15-02.00. Lokation: Samfundsfaglig fredagsbar.
Hak i SU’en: 20 kr. for ikke-medlemmer.

Vil du gerne fejre J-dag, men magter ikke menneskemyldret nede i midtbyen? Frygt ej! Samfundsfaglig fredagsbar er blot en af de mange fredagsbarer, der står klar til at skaffe dig og dine studiekammerater en hyggelig aften med plads til alle. Så kom og drik med, når sneen falder klokken 20.59.

 

 

2-3/11: Løve’s litterære dage 2018 

Klokken: Eftermiddag/aften. Lokation: Løve’s Bog- og Vincafe.
Hak i SU’en: Gratis.

Igen i år holder Løve’s et fantastisk litterært event over to dage, hvor både debutanter og garvede forfattere vil give et indblik i deres værker i de hyggelige omgivelser på Løve’s Bog- og Vincafe. Programmet finder du i begivenheden, så du kan komme i tide til at se netop de forfattere, du kan li’!

 

6/11: Foredrag: Hvorfor ældes vi? 

Klokken: 19-21.00 Lokation: Søauditorierne.
Hak i SU’en: Gratis med mulighed for at reservere billet.

Har du også undret dig over, hvad der sker når vi ældes, og hvorfor vi ældes forskelligt? Udover at foredraget vil dykke ned i den nyeste aldersforskning, vil de også afsløre, hvordan vi bruger den nye viden til at få et langt og lykkeligt liv! Så skynd dig ned og få hemmeligheden før din nabo.

 

 

9/11: Åben Fernisering: Do Ho Su – korridor 

Klokken: 15.30-17.00 Lokation: ARoS.
Hak i SU’en: Indgang er 100 kr. for studerende.

Den sydkoreanske kunster Do Ho Su har boet mange spændende steder rundt i verden, og det er netop ud fra hans hjem og rummene i disse, at han har skabt udstillingen Korridor. Så tag en rejse rundt i verden på blot nogle få skridt på ARoS, hvor udstillingen vil stå fra helt frem til 17. februar.

 

10-11/11: Retroguld loppemarked – Aarhus – Ridehuset 

Klokken: 10-16.00 Lokation: Ridehuset.
Hak i SU’en: 30 kr. (giver adgang til begge dage).

Hvis du træder ind i Ridehuset den 10. november, vil du se et loppemarked fyldt med alt retro i bedste kvalitet. Alt fra genbrugsinteriør til vintagemode vil fylde ridehuset med den hyggeliste stemning, og du er næsten garanteret at få unikke ting med dig til både dit hjem og dit klædeskab.

 

 

16/11: Den uendelige historie 

Klokken: 16/17.00. Lokation: Aarhus Teater.
Hak i SU’en: 60 kr. for studerende.

Den uendelige historie løber af stablen i Aarhus Teater helt frem til d. 21. december, hvilket giver dig masser af mulighed for at nå at se den eventyrerske historie om drengen Bastian, der gennem sin bog rejser til landet ”Fantasien”, hvor han flygter fra hverdagens problemer.

 

17/11: Jul i friheden 2018 

Klokken: 13-20/21.00. Lokation: Tivoli Friheden.
Hak i SU’en: Entré er 135 kr.

Igen i år byder Friheden alle ind til madboder, julemarked og en skøn stemning, som du kan opleve helt til 30. december. I år vil der også være åbent for julemandens by, hvor du kan se nisserne, når de gør klar til jul. Og glem ej en tur op i pariserhjulet, så du ser hele parkens smukke julelys!

 

 

24/11: Jul i Jægergårdsgade! 

Klokken: 10-16.00. Lokation: Jægergårdsgade.
Hak i SU’en: Gratis.

Hvis du går ned af Jægergårdsgade den 24. november, vil du udelukkende kunne se butikker, der er fyldt til randen med julehygge. Kig forbi, når de forskellige butikker åbner op for forskellige ting som vafler, kakao, musik og endda også en fødselsdag hos Mikkeller Bar med gratis øl til de hurtigste.

 

24/11: Aarhus julemarked i Ridehuset

Klokken: 11-17.00 Lokation: Ridehuset. Hak i SU’en: Gratis.

85 forskellige stande vil stå klar med ægte julehygge, når der den 24. november åbnes for dette års julemarked i Ridehuset, som foregår helt indtil 20. december. Udover at kunne købe en unik julegave, vil du også kunne nyde lidt kage og en kop varm gløgg. Så tag din ven med og find julehyggen frem!

 

God November, AU.