Spring til indhold
Hjem » Artikler » LØRDAG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

LØRDAG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

Det er blevet lørdag formiddag på årets Roskilde Festival. Indtil videre har dagene budt på en masse musik, god stemning og ikke mindst glade mennesker.

Tekst Anders Vildsø

Malk de Koijn indtog i går aftes Orange Scene på dette års Roskilde Festival. Her leverede de tre mænd fra Langestrand en rigtig god koncert, hvor der både blev spillet nyt og gammelt, og hvor bl.a. EaggerStunn kiggede forbi og gæsteoptrådte med et af forårets allerstørste radiohits, Kugledans. Malk de Koijn spillede – næsten – til solen stod op på en dag, hvor først regnen og senere solen kiggede forbi. Her dagen efter falder regnen endnu engang over Roskilde og er med til at lægge en naturlig dæmper på festivalpublikummet.

Når The Cure, Malk de Koijn, Gossip eller et helt fjerde band, som skal optræde på Orange Scene på dette års festival, ikke lige underholder, ser Orange Scene således ud

Apollo-scenen er den nye elektroniske scene, og allerede nu har flere store kunstnere inden for den elektroniske musikgenre optrådt på scenen i år. Torsdag spillede et af de allermest interessante navne på scenen, nemlig Modeselektor. Det blev en fest, hvor der virkelig blev fyret op under festivalfolket og ikke mindst den nye scene.

Modeselektor var et af de mest ventede navne på Apollo-scenen. De levede op til forventningerne torsdag aften
Det kan være svært at kende Arena-scenen, når regnen falder en lørdag formiddag. Senere i dag skal blandt andre M83 og Bon Iver forsøge at fylde Europas største musiktelt