Spring til indhold
Hjem » Artikler » Leder

Leder

Vi er midt i en fastetid, faktisk.

Ikke at det nødvendigvis betyder så meget andet end fastelavnsboller for den almindelige dansker – men husk nu alligevel de kødfrie mandage, altså!

Michelin-mændene har drysset ekstra stjerner ud over det danske land, det første supermarked med overskudsmad har slået dørene op, og vores Landbrugs- og Fødevareminister jokkede dybt i gyllen og miljøets velbefindende. og måtte forlade sin post.

Der er ikke noget galt med rugbrød og leverpostej, men vi har også Noma, Rasmus Kofoed, Ny Nordisk, og rødgrød med fløde (“haha, just try to pronounce it!”).

Vi har øl i stride, læskende strømme – måske også lidt rigeligt til tider, men mikrobryggen læsker så ekstra dejligt, når duften af forår begynder at kilde i næsen.

Temaet er mad & drikke, så tag bestikket frem, og spænd livremmen ud!

I dette nummer af Delfinen kan du læse et interview med naturopathen Caroline Fibæk, hvori hun fortæller, hvorfor du skal spise mere chokolade og huske at drage omsorg for dig selv. Bliv overvældet af vores lækre ‘madporno’- univers i billedserien, gæt et køleskab, og læs om skraldere og godtøl i Aarhus. Lær mere om veganere og overvej den danske drukkultur. Tag også med til karneval i Venedig og læs, hvordan en italiener oplevede sin første julefrokost.

Så god læselyst, tag blot for dig af retterne og velbekomme!