Spring til indhold
Hjem » Artikler » Kender du typen? Delfinen har snakket med Benjamin, og hørt hvorfor han bor sammen med roomies

Kender du typen? Delfinen har snakket med Benjamin, og hørt hvorfor han bor sammen med roomies

Hvad er det egentligt, der spiller ind i beslutningen, når vi går på boligjagt? Studerende bor vidt forskelligt og hver har sin egen idé om den gode bolig. Nu kommer sommeren, som er den tid hvor absolut flest flytter. Her kommer anden interview i en serie af fire, hvor vi spørger ind til hvorfor folk bor som de gør. Artiklen kan også læses i Studenterhåndbogen 2021, der udkommer på uni i samarbejde med Studenterrådet i det ny semester efter sommerferien

Skrevet af Mathias Randel og Frederik Walther Løth

Medvirkende i interviewet er Benjamin Bisgaard
  • 25 år
  • Læser Medievidenskab på 4. semester
  • Husleje: 4100
Hvor længe har du boet som du gør?

Jeg har boet her på adressen de seneste knap tre år. Jeg flyttede hertil i sommeren 2018, og har i perioden boet med lidt forskellige. Nu bor jeg med en kammerat og en veninde, som jeg ikke kendte, før hun flyttede ind. 

Hvorfor har du valgt at bo i denne type boligform?

Vel først og fremmest fordi pengene ikke rækker til mere luksuriøse boligformer. Derudover er det både hyggeligt og sundt at bo med andre mennesker, tror jeg. 

Hvad er det fedeste ved at bo på den måde som du gør?

Det fedeste ved at bo sammen med andre er klart, at der altid er liv derhjemme. Der er altid én at snakke med, og særligt på dage hvor man ikke har ramt topformen, er det rart, at man kan få tankerne på afstand, når man kommer hjem. 

Hvad er det værste ved at bo som du gør?

Det sværeste er i hvert fald at acceptere andres dårlige vaner. Frustrationen over, at skraldeposen ikke bliver smidt ud, når den er fyldt, og den evige kamp om, hvordan man bedst efterlader køkkenet.