Spring til indhold
Hjem » Artikler » Karriereboost i Ridehuset

Karriereboost i Ridehuset

 

Riv en time ud af kalenderen den 21. september og få et karriereboost i Ridehuset. Styrk dine job- og karrieremuligheder i KompetenceCamp’en, bliv inspireret under Speed Dating og mød virksomhederne ansigt til ansigt. SICEF karrieremesse er din mulighed for at se karrieren i øjnene.

Uanset om du er bachelor, kandidat eller dimittend, er du et skridt foran dine medstuderende, hvis du ser muligheder på arbejdsmarkedet og i dig selv – og har modet på at udforske dem. På SICEF karrieremesse får du mulighed for begge dele. En af bag ’mændene’ bag messen, Astrid Storm Jensen, frivillig i DJØF, forklarer:

”På messen har vi lavet en KompetenceCamp, hvor du kan få gode råd og vejledning til, hvordan du bedst præsenterer og fremstiller dig selv og dine kompetencer, og du kan møde andre, der arbejder inden for det område, du studerer. Men samtidigt kan du også finde virksomheder, der står klar til at møde dig og fortælle om karrieremuligheder, kultur og krav i netop deres virksomhed”.

I en tid, hvor ønskejobbet måske ikke lige hænger på træerne, bliver et indblik i egne kompetencer og dyrkelsen af netværket væsentligt. Det kan have afgørende betydning for, om det er dig eller din medstuderende, der får drømmejobbet. I dag, i morgen eller i fremtiden. Men det handler om at komme bag om de fine ord:

”Som studerende møder vi tit ord som ’netværk’ og ’kompetencer’, men i SICEF vil vi gerne prøve at bringe det ned på et niveau, hvor det bliver forståeligt og brugbart. Vi vil skabe ’karriere i øjenhøjde’, og det håber vi, messen kan være med til, fx gennem Speed Dating” forklarer Astrid Storm Jensen, og tilføjer: ”Om du læser på bacheloren eller kandidaten – eller er nyuddannet – er det vigtigt at få styr på, hvad du kan, og hvad du synes er interessant, for at kunne finde det rette job. Og jo før i din studietid, du går i gang med at afklare det og skabe kontakter rundt omkring, desto større er dine muligheder” slutter den forventningsfulde studerende, der ser frem til september, hvor kulminationen på et halvt års arbejde sker i Ridehuset.

Hvad, hvor, hvornår?

SICEF karrieremesse – 21. september i Ridehuset – Kl. 10-17. Fri entré.
Du kan æse mere om messen, KompetenceCamp og Speed Dating på facebook.com/karrieremesse eller sicef.dk

Kontakt:

Projektleder: Kristoffer Drachmann: Tlf. 29 99 20 50, e-mail: krd@djoef.dk