Spring til indhold
Hjem » Artikler » Kaptajn Bundsgaard besøger studiemessen

Kaptajn Bundsgaard besøger studiemessen

studiemesse
Når Studenterrådet de næste tre dage afholder sin årlige studiemesse for de studerende på Aarhus Universitet, hvor et hav af virksomheder og organisationer deltager, er det med opbakning fra borgmester Jacob Bundsgaard og prorektor Berit Eika.

Det er ikke altid let at få SU’en til at række en hel måned. Derfor afholder Studenterrådet ved Aarhus Universitet den 1. til 3. september sin årlige studiemesse på Aarhus Universitet. Her kan de studerende finde et hav af studierelevante tilbud, der blandt andet kan være med til at skabe lidt ekstra luft i budgettet.

Udover de flere end 50 deltagende virksomheder og organisationer får de studerende også mulighed for at møde borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard samt nuværende prorektor ved Aarhus Universitet, Berit Eika.

Jacob Bundsgaard besøger Aarhus Universitet på studiemessens første dag og vil være at finde blandt de mange stande fra kl. 14.00 til 15.30. Udover en uformel snak vil der være mulighed for se borgmesteren dyste mod Studenterrådets formand og næstformand i bordfodbold.

Berit Eika, prorektor ved Aarhus Universitet, besøger studiemessen onsdag den 3. september fra kl. 13.00 til 14.30.

Delfinen er også tilstede på studiemessen, hvor vi fra vores stand vil fortælle om vores arbejde, og hvordan du kan få din stemme hørt i magasinet. Kig forbi!

Studiemessen finder sted i Aulaen og Vandrehallen på Aarhus Universitet, Nordre Ringgade 4, og løber alle tre dage fra kl. 10 til 16.