Spring til indhold
Hjem » Artikler » JULIGUIDE

JULIGUIDE

Guidet tur med historiefortælling på Kalø

3. / 17. / 31. juli – klokken 15:00

Den gamle borgruin ligger ikke længere end en cykeltur væk fra Aarhus midtby. Guiden giver indblik i dele af Kalø, man ikke ville kende ved at begive sig derud alene. Der er mulighed for at høre om borgens gamle funktion og dets gamle herskere og de stridigheder, der har været gennem tiden, bl.a. hekseprocesser og en flugt derfra. Inden man begiver sig ud på vejdæmningen, er der mulighed for at købe en is og fuldende en god sommerdag. Det koster 120,-

Astralis Meet & Greet Aarhus

6. juli – klokken 16:00 – 16:45 – Jack & Jones i Bruuns

Dette event giver mulighed for at møde nogle af Danmarks største navne inden for E-sport. De har flere gange ligget nummer ét i verden og har vundet den største turnering, der findes inden for Counter Strike. Der vil være ting at vinde og goody-bags, hvis ikke international stjernestatus er overtalelse nok i sig selv.

Fritter, Fadøl & forestillingen

8. juli – klokken 12:00 – 14:00 – Taget af Godsbanen

Det bliver en afslappet, men ikke af den årsag useriøs affære, når der laves teaterforestilling i det fri. Gruppen viser en improviseret forestilling, hvor der vil være fadøl og fritter til 40,- stykket. Først-til-mølle-princippet gælder for pladserne, og køkkenet åbner klokken elleve, så kom i god tid. Nyd en øl og lidt mad hos Spiselauget og improviseret teater, og slap af. Det er gratis!

Bogreception af Marie Skippers digtsamling Tilstrækkelig

10. juli – Klokken 16:30 – 18:30 – Byens forlag

Byens forlag er et hyggeligt åbent arbejdsrum for forlaget, men også en café, og arrangementerne dernede er hyggelige. Bogreceptionen bliver sikkert ingen undtagelse. Marie Skipper er en debuterende forfatter. Hun læser højt af sin bog, og den vil kunne købes til receptionspris. Derudover vil der være snacks og bobler, og der er som altid rig mulighed for at snakke med de andre fremmødte dernede hen over aftenen.

Aarhus Jazzfest

12. juli – klokken 15:50 – 23:00 – Colabs

Jazz har forgrenet sig i mange andre genre såsom hip-hop, blues og poesi, og denne aften byder også på lidt af hvert. Der er både solokoncerter, poesi og ”hotte DJs”. Stedet og musikken medfører automatisk en uformel stemning, hvor man kan lytte til musikken i rolige omgivelser med noget at drikke i hånden. Det koster kun 120,- for hele arrangementet, og du kan læse mere om artisterne inde på begivenheden.

Salsadans

12. / 26. juli – klokken 14:00 – Dokk1

Dans forener folk i glæde, fordi man bliver glad af at danse (mange gør i hvert fald). Og to gange i løbet af juli er der mulighed for at danse salsa, også selvom man ikke har prøvet det før. Det er Salsa Boyz, der står for det, og de laver en introduktion til salsa, hvorefter der vil være fri dans. Kom. Det er gratis, og det er udendørs. De varsler dog, at arrangementet kan blive aflyst i tilfælde af dårligt vejr

Der er masser af gode arrangementer i vente og sikkert mange flere end dem her. Der begynder i hvert fald at blive holdt mere og mere, så det er bare at komme afsted og få rystet eksamenskulleren helt ud. I må have en rigtig god sommer.