Spring til indhold
Hjem » Artikler » JANUARGUIDEN

JANUARGUIDEN


1/1: På med Netflix

Klokken: Når du orker det. Lokation: Seng eller sofa.
Hak i SU’en:
Abonnementspris.

Læg dig godt til rette. Vi har alle brug for det. Uanset om det er for at få en pause fra eksamen eller for at komme os over gårsdagens strabadser. Husk i øvrigt at bestille Just-eat eller Wolt i god tid, da der helt sikkert kommer til at være lang ventetid, og så er det ellers bare om at slappe af. Happy hygge!


4/1: KOLO – Grand Opening af ny natrestaurant

Klokken: 16-02.00. Lokation: Kolo, Guldsmedgade 32. Hak I SU’en: Gratis.

Fik du ikke bobler nok nytårsaften, så er det bare med at komme afsted. Tjek den nye natrestaurant ud som en af de første til en aften med lækker livemusik og drue, der er en fattig studerende værdig.

happy new year smiling GIF


5/1: Retroguld KÆMPE loppemarked

Klokken: 10-16.00. Lokation: Godsbanen. Hak i SU’en: 30 kr.

Når du får øjnene helt tilbage efter nytårsfesten, kan du begive dig ned for at finde et loppefund, der passer dit nye 2019-jeg. Hvis du ikke har fastlagt dit nye jeg, kan du altid lade sig inspirere af de mange forskellige ting, loppemarkedet kan tilbyde. Uanset hvad er en tur på Godsbanen altid en hyggelig og herlig weekendaktivitet.


8/1: Litteraturoplæsning

Klokken: 20-22.00. Lokation: Aarhus Teater.Hak i SU’en: 40 kr.

Litteraturen på scenen organiserer igen, som de har gjort før, en hyggelig litteraturoplæsning. Tre oplæsere stiller sig foran publikum og læser op. Der er noget specielt ved at overvære en nøgen fremvisning af en andens arbejde, og det giver en løs atmosfære i rummet, som lægger op til samtale og samvær. Der er mulighed for at komme en time før og tilkøbe en let aftensmad, som giveren unik mulighed for at spørge samtlige mennesker, hvad de har fået i julegave.

funny zooey deschanel GIF by New Girl


9/1: Comedy ZOO Århus

Klokken: 20-22.00. Lokation: Musikhuset. Hak I SU’en: 140 kr.

Trænger du til et godt grin, kan du denne måned opleve Anders Fjelsted, Mikkel Klint Thorius og Victor Lander i Musikhusets flotte omgivelser. Arrangørerne lover et pragfuldt sjov, og vores forventninger er helt i top! Husk at bestille billet i forvejen.


12/1: HeadQuarters 8 års fødselsdag

Klokken: 19-05.00. Lokation: HeadQuarters.
Hak I SU’en:
Afhænger af antal White Russians.

HeadQuarters fejrer sin fødselsdag hele denne weekend, men d. 12. januar kan du opleve en bid af det Aarhusianske musikmiljø, som du ikke hører i radioen. Abekejser går live på scenen og varmer stedet op med sine uforudsigelige jazztoner i elektronisk format. Tillykke med de otte år, HQ.

this is fine climate change GIF


16/1: Klimapåmindelse

Klokken: 15.30-17.00. Lokation: Rådhuspladsen.
Hak i SU’en:
Gratis.

Er dit nytårsforsæt at udlede mindre CO2? Hvis du ikke synes, politikerne gjorde nok i kampen mod global opvarmning, kan du sammen med andre gøre både politikerne og folk i Aarhus opmærksomme på, at vi bør tage klimakrisen alvorligt.


19/1: Aarhusmesterskabet i poetry slam

Klokken: 20-23.00. Lokation: Stakladen. Hak i SU’en: 30 kr.

De ni bedste digtere, som kvalificerede sig sidste år, dyster nu om mesterskabet, og du har mulighed for at være dommer. Det er en begivenhed, der er svær at sige nej til, da den byder på jazz, poesi og ikke mindst billige fadøl.

bo burnham what GIF


20/1: English stand up comedy Open Mic

Klokken: 19.55-22.00. Lokation: Alberts.
Hak I SU’en:
Gratis.

Har du ikke lige overskud i budgettet til en tur i musikhusket, skal du ikke være ked af det. Alberts har fri entré og er altid en anbefaling værdig. Så hiv en ven med ned under torvet, og grin med hinanden over både perfekte og pinlige puns.


28/1: KaserneRevyen: En Grøn Affære

Klokken: 19.00. Lokation: Kasernescenen. Hak i SU’en: 75 kr.

Du finder ikke en bedre måde at træde ind i det nye år end med et smil på læben. KaserneRevyen byder på en aften, der sætter fokus på miljøet. Det gør de ved hjælp af sketches, jokes og humor. Begivenheden finder sted flere dage i træk, så hvis du har en fyldt kalender, kan du måske alligevel klemme en forestilling ind, og hvis du kunne lide det første gang, kan du altid tage afsted igen.

Bo Burnham What GIF


31/12: Dem der blev: Foredrag om Syrien

Klokken: 17-19.00. Lokation: Dokk1. Hak i SU’en: 50 kr.

Oplev en førstehåndsberetning om et land, man primært hører om i medierne. Hjalte Tin og Nina Rasmussen fortæller om deres rejse til Syrien i anledning af deres nye bog Dem der blev. En rejse i Syrien til kurdernes ukendte revolution. Vi glæder os.

Ha’ en fantastisk start på året, AU. Velkommen til 2019.