Spring til indhold
Hjem » Artikler » Internettets guide til tømmermænd

Internettets guide til tømmermænd

  • af

Vi har alle hørt rådne; drik en kop kaffe, tag en Panodil, bæl et glas vand. Men vidste du at der findes langt flere råd til hvad du kan gøre ved hovedpinen og kvalmen? Her er internettets atypiske råd til, hvad du skal gøre for at undgå eller dulme tømmermændene – måske du bliver fristet til at prøve dem fremover?

  1. Pickle juice

Pickles – enten elsker man dem, eller så tager man dem ud af din cheeseburger fra McD. Om man kan lide dem eller ej, så anbefales det flere steder på internettet, at man drikker juicen fra glasset med de syltede agurker, til at dulme tømmermændene. Saltet i væsken bidrager ifølge rådet med elektrolytter, som din krop mangler efter en nat med alkohol.

  1. Mentol og mynte

Dette råd stammer fra en bartender i New York City, som mener, at man kan bruge mentol og mynte mod sine tømmermænd. Du kan dryppe et par dråber pebermynteolie ned i hovedbunden og i ørene og smøre det ud. Drik en meget stærk myntete og læg tebrevene på dine øjenlåg bagefter. Myten hjælper ifølge rådet på maven og er med til at detoxe kroppen.

  1. Citron under armhulerne

I Puerto Rico skulle man efter sigende have et alternativt middel for at undgå tømmermænd. Man skal blot, inden man begynder at drikke, gnide en citron under armhulen på den arm man drikker med. Dette skulle forbygge dehydrering. Man kan jo passende bruge den citronskive, man får med til et tequilashot, hvis man skulle blive fristet til at prøve metoden af.

  1. The Prairie Oyster

Mange sværger til, at denne drik kan kurere dine tømmermænd. Mixturen består af 1 råt æg, 1 teske Worcestershire sauce, salt, peber og 2 skvæt Tabasco sauce. Andre på internettet mener, at The Prairie Oyster udelukkende hjælper ved, at inspirere folk til at drikke mindre, og dermed undgå at skulle drikke dette dagen efter. Prøv den, hvis du har en stærk mave!

  1. Æg i appelsinjuice

Denne drik ligner den ovenstående, men i en simplere udgave. Slå din morgenmad sammen ved at putte et råt æg ned i et glas appelsinjuice. Det rå æg indeholder cystein, der skulle bidrage til kroppens normale funktion, og appelsinjuicens indhold af C-vitamin skulle også være væsenlig i bekæmpelsen af tømmermændene.

  1. Fiskesalat

Mange ringer efter Wolt dagen efter en bytur, bestiller en snasket burger og nogle pommes frites. Denne belgiske tømmermændskur er også snasket, men består dog af nogle lidt andre ingredienser; sild, løg, peberfrugt, paprika, tomater, yoghurt. Det er en god idé at lave salaten inden du tager i byen og sætter den i køleskabet natten over – så har du dejlig tømmermændsmad, når du vågner op morgenen efter.

  1. Vodkasokker

Nu skal vi til Estland, hvor de har en meget speciel metode til at kurere tømmermænd. Man skal gøre et par strømper våde i varmt vand og vodka, tage dem på fødderne, drikke en kop varm te, og sove med strømperne på natten over. Dette skulle efter sigende få dig til bedre at svede alkoholen ud af kroppen, så du ikke vågner med lige så trælse tømmermænd.

  1. Reparationsbajeren

Til sidst har vi en kendt klassiker – reparationsbajeren. Hvis man blot drikker en enkelt genstand eller to, skulle det gerne fjerne de værste tømmermænd.. Dertil virker det også ulogisk, at fikse sine problemer med det, der fremkaldte dem til at starte med, men der er noget om snakken! Men de tømmermænd som man fjerner, bliver højest sandsynligt udskudt til senere, desværre.