Spring til indhold
Hjem » Artikler » Fra regnjakker til Ray-Bans

Fra regnjakker til Ray-Bans

På Rød Scene har Karl Williams sjælefulde toner fået godt gang i publikum, og en sværm af hænder over menneskemængden bevæger sig fra side til side. Mange er lige ankommet til Universitetsparken, og andre har været her siden de sportslige begivenheder begyndte i morges. Foran Rød Scene står Helena Weits og Emma Frahm. I dag er læsningen på kemiingeniørstudiet sat på pause, og de fester i stedet til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Helena og Emma har været med siden klokken 10 i formiddag, og er langt fra på vej hjem.

“Det er mega hyggeligt,” erklærer de og smiler.

Helena og Emma startede på sidelinjen med øl i hånden, mens vennerne spillede volleyball. De måtte ikke være med for kammeraterne på grund af et manglende talent inden for sporten, fortæller de i spøg og griner:

“Men vi var god opbakning!”

Indtil videre har Helena, Emma og mange andre nydt godt af deres regnjakker, men nu ser man flere og flere med solbriller og trøjerne bundet om livet. Universitetsparken minder lidt om en scene fra Aalborg-karneval, blandet med sportstøj og gummistøvler.

Mens publikum klapper Karl William af scenen, vokser menneskemængden omkring den ophævede bane, hvor årets ølbowling-turnering skal udspille sig. Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag er langt fra slut, og risikoen for mere regn virker ikke til at have den store indflydelse ved indgangen, hvor ungdommen stadig strømmer ind i parken.

Helena Weits og Emma Frahm er nu ude og finde deres kammerater, inden de skal have noget aftensmad og tilbage foran scenen.

“Vi skal da høre Johnny Deluxe,” griner Helena og fortsætter, “og have nogle flere øl.”

Du kan finde programmet for hele dagen og aftenen her.

 

Coverfoto: Søren Lundgaard