Spring til indhold
Hjem » Artikler » Forårsfriske forelskelsesfølelser: En sikker guide til en garanteret gennemsnitlig date

Forårsfriske forelskelsesfølelser: En sikker guide til en garanteret gennemsnitlig date

Illustration: Lærke Gertz

Foråret er kommet, munden er maskefri og kysseklar, og solen er godt i gang med at varme vores vinterkolde hjerter op igen. Hvad betyder det? Forårsdates og forelskelsesrøde kinder – i hvert fald hvis du spørger Delfinens egen Dr. Love, Frederik Patrick Trabjerg, der her guider til kærlige dates rundt omkring i Aarhus

Efter en vinteragtig vinter med alle dens vinterlignende tendenser, er solen nu endeligt begyndt at blinke flirtende til os igen. Og for lige at citere et unikum af en anden verden, manden i de beskidte, hvide, tangatrusser, jamen så er det simpelthen ikke til at komme udenom det uomtvistelige faktum: ”Det er fooooråååår”. Coronapandemien har med sit tunge jerngreb om hele verden lagt låg på alverdens sprudlende sprælskheder. Men ligesom for solen er det nu også for os mennesker ved at være tid til at komme ud og blinke flirtende til folk igen. For selvom isolationstiden måske har føltes som en evighed af evigheder, og dit game derfor er blevet rustent som en gammel tagrende, så er det altså blevet tid til at komme ud og mærke, at du lever igen. Alle de følelser vinteren har lagt en dæmper på, skal have lov til at blomstre. Det er simpelthen blevet tid til, at følelserne og kærligheden får frit løb.

Derfor vil jeres allesammens Dr. Love sørge for en solid guide. Her kommer tre ting, man kan lave med sin date, nu når samfundet endelig er lukket op igen, og vejret samtidigt er begyndt at vise sig fra sin gode side. 

Tindertirsdag på Smagløs

På trods af sit måske misvisende navn, er Café Smagløs et absolut smagfuldt sted, hvor der i den grad, er mulighed for at stimulere sanserne med, blandt andet, liflige væsker til ganen. Derudover er Café Smagløs også et ideelt sted at tage sin Tinder-date med på, da caféen kører Tinder-tirsdag, et koncept, der giver dig og dit tinder match en gratis omgang Cava og snacks. Og hvis ikke en god omgang gratis giver anledning til at tage på date, så ved jeg simpelthen ikke hvad. Caféen kan findes på Klostertorvet lige i hjertet af Aarhus og den kollektive trafik, hvilket gør det til et dejligt, let tilgængeligt mødested. Og hvis daten går dårligt, kan du altid lynhurtigt hoppe på en bus og stikke af derfra.

En mundfuld frisk luft i Marselisborg

Hvis du kan lide at blive jagtet af brunstige, stønnende, aggressive skabninger, så skal du bare tage en pose gulerødder i den ene arm og din date i den anden og så trisse ud til Dyrehaven i Marselisborg Skov. Foruden det åbenlyst angstprovokerende i at blive jagtet af indhegnede, vilde dyr, der desperat og på absolut grådigste vis forsøger at nippe til din gulerod, så giver Marselisborg Dyrehave en oplagt mulighed for, at du kan vise din date, hvor in sync med naturen du er. Derudover er de naturskønne omgivelser også en oplagt setting når du vil fremprovokere lidt romantisk stemning; man eventuelt kan tage videre ned på stranden til en omgang picnic eller på en af de omkringliggende caféer til en lille kaffe at varme sig på – hvis de varme følelser i kroppen altså ikke skulle være tilstrækkelige.

Campingstemning for alle pengene

Eksisterer der egentlig en bedre kombination end fadøl og minigolf? Formentlig et utal af dem, men ikke desto mindre er baren Camping, som ligger ved åen, et oplagt sted at tage på date. Et hyggeligt sted med en afslappet stemning, hvor musikken er tilpas lav til, at man faktisk kan føre en samtale, mens man slentrer gennem de ni mere eller mindre drilske huller. Derudover er Camping også et ideelt sted, hvis man døjer med ekshibitionistiske tendenser. I hvert fald lancerede Camping i oktober 2021 konceptet ”naked golf”, der, som navnet nok antyder, er et event, hvor man lynhurtigt lærer, hvordan man samler en golfbold op så elegant og lidt blottende som muligt. Alt dette kan du altså opleve hos Camping ved Åboulevarden, og så længe du ikke er typen, der lader dit temperament løbe af med dig, når bolden triller langs kanten af hullet (som den selvfølgelig altid gør, når det ligner, at man endelig laver en hole-in-one) så skal det nok blive en god date.

Til slut er der ikke andet at sige, end at jeg håber, at disse råd vil være brugbare i fremtiden, og hvis ikke, kan du jo altid bare blive en plantefikseret, katteejende singletype. Og ved du hvad? Det er der overhovedet heller ikke noget galt med. Det er 2022, og du kan være lige præcis den, du gerne vil være. Hvis rådene derimod, helt forventeligt, virker efter hensigten, så husk beskyttelse. For det er nemlig sejt at være sikker!