Spring til indhold
Hjem » Artikler » FESTEN ER I GANG

FESTEN ER I GANG

Roskilde Festival 2012 blev i går skudt i gang, da dørene åbnede kl. 18.00. De næste 8 døgn vil stå i festens og ikke mindst musikkens tegn

Tekst Anders Vildsø

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 løøøøb! Nogenlunde sådan lød det klokken 18 lørdag på en dyrskueplads i udkanten af Roskilde, da festivalen slog dørene op for den 42. udgave af festivalen. Du vil løbende gennem festivalugen kunne læse mere om, hvad der foregår på festivalen. På Facebook vil der være guides og fif til oplevelser, koncerter og meget mere på både campingområdet og på selve festivalen, mens du her vil kunne læse mere om koncerter, festivalgæster, og hvad der ellers sker i løbet af en uge med musik og fest. Følg med både her og på Facebook.com/delfinen. Således er der god læsning for både dig, som befinder dig på festival, og dig som bare er nysgerrig efter, hvad der sker i løbet af dette års Roskilde Festival.

Hvis du har spørgsmål eller andet omkring Roskilde Festival 2012, skal du være velkommen til at skrive på vores Facebookside, hvor vi vil forsøge at svare, så godt vi kan.