Spring til indhold
Hjem » Artikler » FEBRUARGUIDE

FEBRUARGUIDE

2/2: Brætspilsmarked med nyt og brugt

Tid: 12-15 Lokation: Aarhus Brætspilscafé, Fredensgade 38 Hak i SU’en: fra 5 kr.

Er du også vild med hyggelige spilaftener med dine venner? Så er brætspilsmarkedet hos Aarhus Brætspilscafe lige noget for dig. Gør et godt fund til en rimelig pris. Priserne vil variere fra 5 kr. og op til et par hundrede kroner alt efter spil.

 

3/2: Pub Quiz i Studenterbaren

Tid: 20-23 Lokation: Studenterbaren Hak i SU’en: Gratis

Dette er en klassiker, men altså værd at nævne! Studenterbarens Pub Quiz garanterer altid god stemning og selvfølgelig mulighed for en kold øl. Første quiz-omgang i februar er mandag d. 3., men har du ikke mulighed for at quizze der, så er der en mulighed igen d. 17. februar. Så tag studiegruppen under armen og få et velfortjent afbræk fra læsningen.

 

5/2: Spændingsfeltet – Samtale om at læse 

Tid: 19:30 Lokation: Aarhus teater Hak i SU’en: 85 kr.

Er du vild med litteratur og scenekunst, så er dette arrangement noget for dig. Her diskuterer indsigtsfulde aktører de to oplevelsesformer i relation til hinanden. Det bliver et spændende møde mellem skuespiller Mathias Flint, dramatiker og instruktør Christian Lollike samt anmelder og forfatter Martin Bastkjær, som bl.a. undersøger, hvordan man arbejder med tekst og litteratur i forskellige roller. Det bliver helt sikkert spændende og lærerigt.

 

8/2: Secondhand Bazar

Tid: 12-15 Lokation: Studenterhus Aarhus Hak i SU’en: Gratis

Konceptet om genbrug er godt for mange ting og er særligt godt til os studerende, da det ikke lige frem er penge, vi vælter os i. Dog er det svært at holde shoppetrangen helt fra døren, og her er Studenterhusets Secondhand Bazar altså perfekt. Måske finder du noget, en anden ikke længere kan bruge, men som for dig er lige det, du står og mangler – og så endda til en billigere pris. Det er selvfølgelig også muligt at købe din egen stand for eksempelvist at tjene lidt ekstra penge til nogle af de andre spændende begivenheder her i februar.

 

9/2:  Oscar Night i Øst for Paradis

Tid: 22:30-06:00 Lokation:    Øst for Paradis, Paradisgade 7-9 Hak i SU’en: 150 kr.

Så er det tid til den største fest på året for alle filmelskere! Øst for Paradis slår dørene op til en vaskeægte Oscar aften med rød løber, drinks og selvfølgelig live transmission af hele showet. Der er lagt op til en hyggelig og ikke mindst festlig aften, så tag din bedste ven eller veninde under armen og kom afsted – og så må mandagen efter klares med en ekstra kop kaffe. Billetprisen på 150 kr. inkluderer billet til film, goodiebags, forfriskninger samt lidt morgenmad mandag.

 

14/2: Valentinsdag 2020

Tid: Hele dagen Lokation: Hvor end du er Hak i SU’en: Op til dig selv

Blot en lille reminder. Gør din kæreste glad med en flot buket blomster, eller drop hele konceptet. Heldigvis bestemmer du selv.

 

20/2: SPARK Festival ’20

Tid: 18 Lokation: Frontløberne, Jægergårdsgade 154C Hak i SU’en: Gratis

SPARK Festival, som giver elektronisk musik en platform i Aarhus, foregår over tre dage fra d. 20-22. februar. Musikfestivalen åbner med en aften, der er gratis for alle, hvor debatten om musikkens kønsbalance er i fokus. Heri opstår spørgsmålet bl.a. om, om vi er på rette spor, når det kommer til flere kvinder på scenen? Så går du op i musikdebatter og musik generelt, så er dette noget for dig. Efter paneldebatten byder aftenen nemlig også på tre koncerter fra studerende på DIEM – Det Jyske Musikkonservatorium.

 

23/2: Fastelavn

Tid: Hele dagen Lokation: Bageren Hak i SU’en: ca. 20-30 kr.

Så er det fastelavn! Forkæl dig selv med en fastelavnsbolle og gør søndagslæsningen lidt mere hyggelig. Hvis der er én dag, du må, så er det da lige præcis denne dag!

 

28/2 Spillebule – Gensyn med de klassiske konsoller

Tid: 14-22:30       Lokation: Studenterhus Aarhus Hak i SU’en: Gratis

Nu har du muligheden for et ’trip down memory lane’ i spilverdenen, når Studenterhuset og Århundredes Festival indbyder til et gensyn med bl.a. Mario Kart, Tekken 3 og Grand Theft Auto. Der venter helt sikkert en sjov aften med velkendte melodier og universer, som kan få enhver til at gribe spillekonsollen. Og kender du ikke de gamle klassikere, er der ikke andet for end at tage af sted, for disse spil må du prøve!

 

29/2: Magt, misbrug og #MeToo

Tid: 15-16:30 Lokation: Kvindemuseet, Domkirkepladsen 5 Hak i SU’en: 120 kr. Studerende: 60 kr.

Århundredets Festival og Kvindemuseet inviterer indenfor til en snak om det efterhånden velkendte hashtag #MeToo. Ønsker du at blive klogere på hele debatten, eller er du blot interesseret i den verden, vi lever i i dag, så er dette en oplagt mulighed for at blive klogere og reflektere over andet end pensum.