Spring til indhold
Hjem » Artikler » Fælles floorballtræning

Fælles floorballtræning

Aarhus Universitets-Sport er AU’s officielle sportsforening. Den har 18 forskellige medlemsklubber med gode muligheder for studerende for at dyrke sport. I denne måned har vi nyt fra vores medlemsklub Team Århus Floorball.

Af Klubkonsulent Nikolai Andersen

AUS medlemsklubben Team Århus Floorball (TÅF) indbyder til fællestræning. Alle, uanset køn, alder, anciennitet og motionsfærdighed kan møde op til fællestræning, hvor der spilles på tværs af holdene. Men hvad er floorball, og hvordan kan du komme i gang med at spille det? Læs med her, hvor TÅF giver et indblik i Floorball.

Hvad er floorball?

En gang imellem opleves det, at folk spørger, om floorball ikke er det der blindebold? Altså hvor man sidder på gulvet, og kaster en bold med en klokke i. Vi har skam ikke noget imod blinde folk, men blindebold er det nu ikke. Floorball er den sjove sport, der minder om det hockey, du spillede i folkeskolen. Floorball er en holdsport i hockeyfamilien med 5 markspillere og en målmand på hvert hold. Man spiller med stave og en plastikbold med huller på en indendørsbane med 50 cm høje bander. Kampe spilles i tre perioder af 20 minutter.

Kom og vær’ med!

Lyder det som en sport, der kunne være noget for dig? Hvorfor så ikke blive medlem hos Aarhus’ hyggeligste floorballklub?

Vi træner på tværs af hold, niveau og køn hver onsdag kl. 20:30 i Ceres Park Arena, Stadion Alle 70, 8000 Aarhus C. Træningen er ugens højdepunkt for mange af vores herre- og damespillere, fordi det giver anledning til god motion i godt selskab. Vi har stave, som vi gerne låner ud. Vi tilbyder motionsmedlemsskab OG studierabat. Du får de første tre træningsgange gratis.
Vores træningstidspunkter passer ovenikøbet godt i forhold til studerende, da de fleste, også selv med lange forelæsningsdage, kan deltage. Et af vores seje medlemmer cykler hele vejen fra Skejby Aarhus N til Ceres Park Arena hver onsdag. Afstand er ikke en forhindring!

Mere end bare floorball

Dét at spille floorball ved TÅF stopper ikke ved træningen alene. Foruden, at vi selvfølgeligt også spiller kampe, går vi også meget op i sociale arrangementer. Floorball fylder en del i vores klub, men det sociale fylder mindst lige så meget. Vores dejlige festudvalg sørger derfor blandt andet for at holde julefrokoster, hyggemiddage og andre hyggeaftner.  

 

Har du spørgsmål til, hvordan du kan blive medlem af TÅF, kontakt da Aarhus Universitets-Sport på aus@aus.dk eller Team Aarhus Floorball på kontakt@taaf.dk