Spring til indhold
Hjem » Artikler » Få luft under vingerne og kom afsted!

Få luft under vingerne og kom afsted!

Aarhus Universitets-Sport (AUS) er AU’s officielle sportsforening. Vi er en paraplyorganisation med 18 forskellige, selvstændige medlemsklubber, og tilbyder derfor studerende et bredt udvalg af sport. Og vidste du, at AUS også har en aktivitetsforening, der giver dig mulighed for billig leje af haller?

Tekst: Kommunikationsansvarlig Camille Pedersen

Et afbræk fra studiet

En gammel talemåde siger, at ”enhver fugl synger med sit næb”, og sådan har vi det også hos AUS. Alle er forskellige, og derfor forsøger vi at have et så bredt udvalg som muligt af sportsklubber at tilbyde de studerende. Har du fundet den sport, der passer til dig? Hold nu fast, for vi tilbyder et væld af forskellige muligheder: badminton, fiskeri, floorball, gymnastik, roning, ultimate, volley, skydning og mange flere sportsgrene.  

Motion styrker kroppens kemi. Det løfter dit humør, giver mere overskud og gavner derfor både krop og sind. Selvom det er fakta, som vi alle sammen kender, så kan det alligevel være svært for nogen, at få slæbt sig selv afsted. Hos AUS mener vi bestemt ikke, at motion skal være en sur pligt – tværtimod. Sport skal få dig til at føle dig fri. Den skal give dig et afbræk fra studiet, hvor du kan lade hjernen op. Om lidt banker eksamensperioden på døren, og selvom det kan betyde, at overskuddet til at dyrke noget sport er i bund, så er det måske netop i denne periode, at et pusterum er allervigtigst. Sport er en glimrende overspringshandling, så det er bare med at få fundet din sportsgren, få luft under vingerne og komme afsted!

Aktivitetsforeningen

Måske passer dit skema ikke lige til fodboldtræningen dette semester. Måske har du lyst til at dyrke fire forskellige sportsgrene samme aften. Måske vil du bare gerne have muligheden for selv at råde over en hal og dyrke den aktivitet, som du har lyst til med dem, som du har lyst til, hvor og når I har lyst. Lyder det velkendt? Så kunne Aktivitetsforeningen være noget for jer!

Aktivitetsforeningen giver studerende på videregående uddannelser i Aarhus mulighed for at booke kommunale haller til meget attraktive priser og dyrke idræt på egne præmisser – og der er masser af penge at spare, hvis AUS booker hallen for dig og dine kammerater. Der er både mulighed for at foretage enkelt bookinger, gentagende bookinger eller hvad der nu passer jer bedst.

 

Fra AUS skal der lyde et held og lykke med eksamen til alle jer studerende. Du kan finde mere information om AUS og Aktivitetsforeningen på vores hjemmeside: www.aus.au.dk