Spring til indhold
Hjem » Artikler » Det sker: Julearrangementer i Aarhus

Det sker: Julearrangementer i Aarhus

Vi guider dig til de bedste juleoplevelser i Aarhus, så du kan få julestemningen helt ind under huden!

Love actually: The drinking game

Når man snakker om julestemning, kan man selvfølgelig ikke komme udenom gode julefilm, og her er klassikeren “Love Actually” ifølge Delfin-redaktionen i særklasse! I år arrangerer ESN Aarhus i samarbejde med Studenterhuset “Love Actually: The Drinking Game”. Kom og nyd filmen, tag et sip af din yndlingsøl hver gang du ser en turtleneck sweater og nyd en hyggelig aften med dine venner!

Sted: Multirummet, Studenterhuset

Tidspunkt: 09/12, kl. 19.30 – 23.00

Entré: Gratis

For mere info: Studenterhusets Facebookside

Celebrate Christmas Eve

Are you an international student who is looking for a place to celebrate Christmas Eve? Look no further! Studenterhuset invites you to join when they open the doors on Christmas Eve to a traditional Danish Christmas. Come and enjoy the Christmas spirit, have a taste of traditional Danish Christmas food such as duck and æbleskiver, and spend Christmas Eve with a bunch of great people.  

Place: Studenterhuset

Date and time: 24/12, 15.00-24.00

Entrance fee: 110 kr.

More information: visit Studenterhus Aarhus Facebook

Aarhus kunst- og julemarked

Leder du efter masser af boder fyldt med julepynt, kunst og andre finurlige ting, og elsker du duften af gran og smagen af glögg? Så skal du tage på Aarhus kunst- og julemarked, Aarhus’ ældste julemarked. Den helt specielle atmosfære i det gamle Ridehus gør, at turen til dette marked bør stå højt på din jule-to-do liste. Boderne skifter fra uge til uge, så man kan sagtens komme igen flere gange i løbet af december.   

Sted: Ridehuset

Åbningstider: 20/11 – 19/12, alle dage kl. 11.00 – 17.00

Entré: Gratis

For mere info: www.aarhusjulemarked.dk

Andre must-visit julemarkeder i Aarhus: 

Godsbanenes julemarked

Arkitektskolens julemarked

Oplev julens planter i Væksthusene

I en hektisk juletid kan det engang imellem være dejligt med noget ro, og det kan du finde i Væksthusene. Her bliver du budt indenfor til duften af julens krydderier og fortællinger om julens planter. Tag på en guidet tur rundt i husene og smag på julen, lær at kende forskel på ægte og falsk kanel, og kom ned i gear midt i en travl december.  

Sted: Væksthusene i Botanisk have

Åbningstider: 24/11 – 16/12, onsdag – torsdag kl. 17.00-19.00

Entré: 60kr. (inkl.: smagsprøver og glögg)

For mere info: www.sciencemuseerne.dk

Skøjteløb i Musikhusparken

Hvis du leder efter et godt grin kombineret med julestemning i den frostklare aftenluft, så skal du afsted mod Musikhusparken, som hele december er lavet om til skøjtebane. Ligemeget om du er nybegynder eller ekspert i skøjteløb, er det den perfekte aktivitet, når du har brug for et afbræk fra eksamenslæsning eller bare et godt grin med vennerne!

Sted: Musikhusparken

Åbningstider: December

Entré: 50 kr for leje af skøjter For mere info: www.vigirbyenpuls.dk