Spring til indhold
Hjem » Artikler » DelfinenTV – Show it, don´t tell it!

DelfinenTV – Show it, don´t tell it!


Med de levende billeder kan Delfinen på en ny og bramfri måde fortælle de studerende alle de historier, der førhen var forbeholdt magasinets sider. Ligesom i magasinet er indholdet produceret af studerende og for de studerende! Så derfor er det kun dit engagement og din kreativitet, der sætter grænser.

Indhold og krav
Produktionerne er rettet mod at blive vist på Delfinens hjemmeside og delt på diverse sociale tjenester, først og fremmest Facebook. Derfor skal produktionerne være korte, fængende og ikke mindst underholdende! Udover det er genre, stil og mængde af journalistisk indhold helt op til dig og resten af holdet.

Erfaring med redigering og udstyr er et must, da du selv, i samarbejde med andre, kommer til at lave alt benarbejdet. DelfinenTV har udstyr til rådighed, og der arbejdes med Final Cut Pro. Arbejdet er frivilligt.

Hvordan kommer jeg i gang?
DelfinenTV tilbyder en enestående mulighed for at skærpe dine kompetencer og kreativitet og arbejde med web-tv og filmproduktion generelt. Søger du erfaring og udfordringer så mød op til Delfinens næste redaktionsmøde eller kontakt Delfinens redaktion på delfinen@sr.au.dk for yderligere informationer.

Næste redaktionsmøde for DelfinenTV finder sted:

Onsdag den 1. juni kl. 20:30 i ”Styrelsen” på Studenterrådsgangen, Frederik Nielsens Vej 2-4, 8000 Århus C

Delfinen har brug for dine ideer – og dit engagement!