Spring til indhold
Hjem » Artikler » Delfinen på Spot Festival

Delfinen på Spot Festival

spotarrDelfinen dækker i år Spot Festival, den 15. af slagsen, og vil løbende her på hjemmesiden lægge interviews, billeder og stemningsreportager op. Du vil desuden kunne følge Delfinens journalisters arbejde på festivalen i en dagbog her på siden. Klik ind på Delfinens hjemmeside og følg med fra d.21.-23.maj.

Tiden for Århus’ største festival nærmer sig. Siden 1994 har Spot Festivalen budt på musikalske oplevelser af en lidt anden slags, end de der normalt findes på de århusianske musikscener. Det er en musikfestival som først og fremmest fokuserer på nyere dansk og nordisk musik.

Delfinen dækker i år Spot Festival, den 15. af slagsen, og vil løbende her på hjemmesiden lægge interviews, billeder og stemningsreportager op. Du vil desuden kunne følge Delfinens journalisters arbejde på festivalen i en dagbog her på siden.

Bliv selv anmelder
Ikke nok med at du kan følge festivalen gennem en række eksklusive interviews og reportager, du kan også selv være med. Delfinen har ikke mandskab nok til at dække alle koncerterne, og derfor har vi brug for din hjælp. Har du oplevet en fed, anderledes, underlig, uhyggelig, forfærdelig eller fortryllende koncert, så skriv en kort anmeldelse og send den til delfinen@sr.au.dk, eller udgiv den som kommentar til denne artikel.

Den bedste anmeldelse vil blive belønnet med et gavekort til Magasin og trykt i Delfinens Jubilæumsnummer, som udkommer sidst i august.

Du er desuden velkommen til at skrive de koncertoplevelser du ser mest frem til nederst på siden.

Delfinens Spot’ere
Holdet der dækker årets Spot Festival består af:

n722889562_413154_834Bjarke Bo Olsen
Elsker når musikken spiller og gulvet danser, når alt går op i en højere enhed. Når musikken flyder og kroppen flyder med, hvor det hele er lidt skørt og anderledes, og man går hjem med en boblende følelse i kroppen efter en dejlig koncert.

Ser frem til:
Rumpistol, Fagget Fairys, Death by kite, Trolle//Siebenhaar, Den sorte skole, Balstyrko.

dsc01565Jeppe Knudsen
Elsker musik der knager, brager og trutter. Især trutter. Det bedste er musik med mærkværdige blæserinstrumenter, tykke knasende basgange og inderlig gudsfrygtig falset. Måske ikke nødvendigvis på samme tid.

Ser frem til:
Death By Kite, T.S. Høeg, Mames Babegenush, Atoi og For a Minor Reflection.