Spring til indhold
Hjem » Artikler » DECEMBERGUIDEN

DECEMBERGUIDEN

 

1/12: 270 gospelsangere synger julen ind

Klokken: 14-15.30. Lokation: ARoS.
Hak i SU’en:
Gratis fra Museumsgaden på niveau 4.

Vær med til at synge julen ind på ARoS sammen med jyllands største gospelkor, Aarhus Gospel Singers. Vi forventer, at det bliver intet mindre end storslået, når lyden af de klassiske julesange spreder sig fra de 270 gospelsangere fordelt på museets mange etager. Vi lover, at det bliver bedre end juleaften, når familien forsøger sig rundt om træet!

 

4/12: Opsendelse af AUs satellit Delphini-1

Klokken: 18-? Lokation: Søauditionerne. Hak i SU’en: Gratis.

Se med, når AU opsender sin første satellit Delphini-1 fra rumbasen Kennedy Space Center til den Internationale Rumstation ISS. Der bliver fortalt om projektet fra klokken 18, inden satellitten forlader jorden kl. 19.38. Derefter er der rig mulighed for at stille spørgsmål og høre fra de AU-studerende, som er med på rumbasen i Florida.

 

 

8-9/12: Godsbanens Julemarked 2018

Klokken: 11-17.00. Lokation: Godsbanen.
Hak i SU’en:
Fri entré.

Så er der igen mulighed for at se og købe smukke og unikke julegaver ved markedets håndværksboder, hvor kunstneriske ildsjæle sælger deres kreationer. Hvis du hellere vil prøve kræfter med din egen kreativitet, er der også mulighed for det i de åbne værksteder. Så kom og slå dig løs, det bliver rigtig godt.

 

12/12: Diary Slam!

Klokken: 19-22.00. Lokation: Studenterhus Aarhus.
Hak i SU’en:
20-60 kr.

Kom med til en hyggelig aften, hvor du kan grine eller græde med dem, der læser højt fra deres dagbøger, eller meld dig selv som oplæser, og del dine tanker fra barndommens eller nutidens strabadser med det søde publikum. Bliver det pinligt, kan du altid købe en øl i baren. Good to know, right?

 

 

13/12: Oplev landets smukkeste Luciaoptog 

Klokken: 16.30. Lokation: ARoS.
Hak i SU’en:
100 kr. for studerende (inkl. adgang til ARoS).

Oplev det smukke luciaoptog med 40 børn, der bærer lyset frem på ARoS og i Your Rainbow Panorama. Kom gerne i god tid, så du kan nå at se de aktuelle udstillinger før optoget. Det er tid til lidt kulturel kapital!

 

15/12: Harry Pottcast live-show 

Klokken: 11-13.00. Lokation: Dokk1. Hak i SU’en: 25 kr.

Få en pause fra juleræs og eksamenslæsning, når den populære Harry Pottcast igen går live på Dokk1. Der er rig mulighed for at nørde med og måske lære noget nyt, når de to AU-studerende, Amalie og Nanna, fordyber dem i Harry Potter universet, hvor du selvfølgelig har mulighed for at stille spørgsmål.

 

 

17/12 : Jul i Den Gamle By

Klokken: 10-20.00 i hverdagene. Lokation: Den Gamle By.
Hak i SU’en:
70 kr. for studerende. Gratis efter kl. 15.00.

Oplev den magiske julehygge i Den Gamle By, mens du slentrer igennem 400 års julehistorie til den levende musik i gaderne. Du kan købe julegaver og julepynt i butikkerne, og når fødderne bliver trætte, kan du nyde mad og drikke fra et af de mange spisesteder.

 

19/12: Jul i Friheden

Klokken: 15-21.00. Lokation: Tivoli Friheden.
Hak i SU’en:
135 kr.

Kom i julestemning i Tivoli Friheden, hvor du kan gå igennem et fantastisk nisselandskab og stå på skøjter under de smukke julelys. Der er rig mulighed for at spise sig mæt i lækkerier samt købe juleting og gaver med hjem fra de hyggelige boder. Hvis ikke du kan netop denne dag, kan du fange stemingen på et andet tidspunkt frem til d. 30/12.

 

 

21/12: Julefilm!

Klokken: Når som helst. Lokation: Sengen eller sofaen.
Hak i SU’en: Potentielt gratis.

Sæt eksaminerne på hold, og kom i julestemning med en god julefilm. Redaktionen anbefaler klassikere som Home Alone, Love Actually, The Holiday, The Grinch, The Polar Express, The Nightmare Before Christmas og Elf eller Netflix’ nye julefilm Christmas Chronicles. Det er bare at komme i gang!

 

24/12: Juleaften

Klokken: Hele aftenen. Lokation: Hvor hyggen er.
Hak i SU’en:
Julegaver og transport.

For nu er… julen… kommen! Du skal hygge med familie (eller måske også venner og kæreste), se Disneys Juleshow, spise for meget mad, danse om juletræ, give og åbne gaver. Så er der bare tilbage at nyde samværet med dine nære til hjerternes fest (eller finde et fantastisk alternativ her).

 

 

31/12: Nytårsaften på Brætspilscaféen 

Klokken: 14-01.00. Lokation: Vestergade 58A.
Hak I SU’en:
30 kr. for spilleje.

Ved du ikke, hvad du skal lave nytårsaften? Så tag ned på Aarhus Brætspilscafé i Vestergade, hvor du kan spille med andre, som også trænger til en alternativ nytårsaften. Der er absolut lagt op til hygge og nye bekendtskaber. Hvis du er en af dem, der allerede har planlagt aftenen, er der ikke andet at sige end GODT NYTÅR!

 

Ha’ en fantastisk december, AU. Vi glæder os til 2019.