Spring til indhold
Hjem » Artikler » DECEMBERGUIDE

DECEMBERGUIDE

30/11-1/12: Arkitektskolens Julemarked 

Tid: Klokken 10-17 Lokation: Arkitektskolen Hak i SU’en: Gratis

Hvis du har allerede er træt af de vægge, der omgiver universitetet, og har brug for lidt luftforandring, så tag et kig ned på Arkitektskolen, der igen i år huserer julemarked. Her kan du blandt andet købe ‘’hjemmelavede’’ julegaver, som de dygtige arkitektstuderende selv har kreeret. I år er temaet inspireret af farverne sort og grå, så man kan se frem til en anderledes fortolkning af julepynt end de røde og grønne farver, som vi ellers forbinder med julen!

 

2/12: Gratis yoga i UngK

Tid: Klokken 8:30-9:30 Lokation: UngK Hak i SU’en: Gratis

Har du altid gået med en lille drøm om at prøve yoga, men har tjekket diverse yogastudier ud og langsomt lagt den drøm fra dig, fordi det er uhørt dyrt? Så er dette arrangement noget for dig. Hver mandag og torsdag fra 8:30 til 9:30 er der gratis yoga i UngK. Du behøver ikke være smidig eller have prøvet yoga før – undervisningen handler nemlig lige så meget om at have det sjovt. PS. Yoga er også et fremragende afbræk fra eksamen!

 

3/12: Julehygge i Studenterhuset 

Tid: 16:00-18:00 Lokation: Studenterhuset Hak i SU’en: gratis

Julen er selvfølgelig heller ikke gået forbi Studenterhusets næse! De har arrangeret en hyggelig eftermiddag, hvor du har mulighed for at lave juledekorationer, drikke gløgg og spise julekager til du får ondt i maven. Sidst på eftermiddagen bliver der læst et H. C. Andersen-eventyr højt. Et lille hyggeligt arrangement der ikke er så tidskrævende, men alligevel løfter julestemningen til et højere niveau.

 

3/12: Julemiddag i Studenterhuset 

Tid: 17:30-20:00 Lokation: Studenterhuset Hak i SU’en: gratis

Kan du slet ikke få nok af Studenterhusets juleri, så er der mulighed for at jule endnu mere – endda på tværs af forskellige kulturer. Studenterbaren kommer til at danne rammerne for julemiddagen, men du skal selv medbringe en lokal ret fra dit hjemland – selvfølgelig gerne en juleret! Jul og mad – what’s not to like?

 

3/12: Korkoncert i Skt. Lukas Kirke

Tid: Klokken 20 Lokation: Skt. Lukas Kirke Hak i SU’en: 75 kr.

For fjerde år i streg synges julen ind i Skt. Lukas Kirken af to af Aarhus’ bedste kor. Hele kirkerummet vil blive taget i brug, og der males store lysbilleder på væggene. Denne aften skulle efter sigende være helt magisk, og du går helt sikkert hjem i julestemning og måske endda lidt mere salig.

 

7/12: Vinsmagning på Løve’s

Tid: Klokken 15-17 Lokation: Løve’s Bog- og Vincafé
Hak i SU’en: 75 kr.

Er du til vin og litteratur? Eller bare vin? Så har Løve’s Bog- og Vincafé et arrangement lige for dig. Den første lørdag i hver måned holder de nemlig vinsmagning mellem klokken 15-17. For bare 75 kroner kan du få lov at smage fem forskellige vine. Temaet skifter hver måned, så du kan udvide din vinhorisont eller drikke en masse god vin, inden du skal videre til julefrokost.

 

13/12: Luciaoptog i kajak 

Tid: Klokken 18:00-19:45 Lokation: Havnepladsen Aarhus
Hak i SU’en: gratis

Kan du alligevel mærke julehyggen lige så langsomt snige sig ind på dig, men mangler du det sidste for at finde nissehuen rigtig frem? Så er det sejlende luciaoptog gennem Aarhus Å med garanti det sidste skub, du mangler! Kommer du i god tid, er du måske heldig at få plads ved Det Lille Hus på Havnen, der serverer gløgg over bål. Du kan endda lave din helt egen lucialanterne i deres lanterneværksted. Dét er go’ luciahygge!

 

13/12: Slatfest i Klubben

Tid: Klokken 18:00-02:00 Lokation: Klubben
Hak i SU’en: gratis for Studenterlaugets medlemmer og 30 kroner for AU-studerende

På BSS lader de ikke eksamenslæsning stå i vejen for en god fest. De runder semesteret af med den årlige Slatfest. Der er lovet gode tilbud i baren og lækker musik på dansegulvet. Klubbens fester plejer at være sjove og det er da en god måde at fejre juleferiens snarlige indtræden.

OBS: Der er risiko for kø og dørene lukker, når Klubben er fyldt op, så kom i god tid!