Spring til indhold
Hjem » Artikler » DANMARKS STØRSTE FREDAGSBAR HAR VOKSEVÆRK

DANMARKS STØRSTE FREDAGSBAR HAR VOKSEVÆRK

dsf_22Så er det igen tid til Danmarks Største Fredagsbar i Universitetsparken. Denne gang for alle studerende på videregående uddannelser i hele landet.

Foråret er over os og sommerferien venter lige om hjørnet, men inden da inviterer SRL (De Studerendes Råd og Laug) traditionen tro til Danmarks Største Fredagsbar – denne gang den 22. maj. Det bliver igen en festlig dag med masser af stemning og god musik, hvor The Wong Boys, Outlandish og Spleen United trykker den af.

Større end tidligere.
Det overordnede koncept for Danmarks Største Fredagsbar har ikke ændret sig, men denne gang er alle studerende på alle videregående uddannelser i Danmark velkomne til festen. Årsagen til at man har udvidet fredagsbaren, er den store interesse, der har været omkring dagen tidligere år. “Danmarks Største Fredagsbar er et produkt af, at Aarhus Universitet har til formål at profilere sig, ikke blot som et uddannelsessted i verdensklasse, men også som et socialt miljø, hvor der er samlingskraft og fællesskabsfølelse.” udtaler formand for SRL Christian Stoch Jensen. “Derfor er det også naturligt at Fredagsbaren ikke udelukker nogle studerende fra at være med i den festlige begivenhed”.

Stemningen er i top da TV2 ved sidste Fredagsbar slutter aftenen af foran en fyldt Universitetspark.
Stemningen er i top da TV2 ved sidste Fredagsbar slutter aftenen af foran en fyldt Universitetspark.

En dag du ikke vil gå glip af
Danmarks Største Fredagsbar bliver afholdt to gange om året i maj og september. Kendetegnede ved dagen er forskellige sjove temabarer, fede DJ’s og livemusik for enhver smag, leveret af nogle af de bedste bands i Danmark. Der er altså rig mulighed for at nyde solen og hygge sig i selskab med sine medstuderende, eller møde nye bekendtskaber om eftermiddagen inden det om aftenen går løs med fed musik på den store scene. Du kan læse mere om dagen på www.storfredag.dk og købe din billet i studenterhusfondens kantiner på Universitet samt Studenterlaugets kontor på Handelshøjskolen.