Spring til indhold
Hjem » Artikler » Lockdown: Her skal du møde dine venner virtuelt

Lockdown: Her skal du møde dine venner virtuelt

  1. Danmarks største Hjemme-Fredagsbar

Var det noget med en virtuel fredagsbar? I fredags afholdte den nydannede Facebook-side Danmarks største Hjemme-Fredagsbar deres første virtuelle fredagsbar, for alle danskere der sad hjemme i stuen. Arrangementet bød både på en lille koncert, nogle lær-hinanden-at-kende sessioner og en masse “SKÅL”! Vi kan kun forestille os, at begivenheden finder sted igen næste fredag. Hvis du mest af alt savner dine egne venner, er der jo masser af mulighed for, at i sætter en aften af til at mødes over Skype, Zoom eller Facetime med en øl i hånden.

 

  1. Coronakoncerter

Koncerter? Men er det ikke sådan noget med en masse mennesker tæt samlet? – Ikke nødvendigvis. Fredag aften gav Dizzy Miss Lizzy en online koncert. De er langtfra de eneste. På hjemmesiden med det fængende navn “Corona Koncerter” bliver der tilbudt en lang række koncerter. Skulle du have været med til den netop aflyste Spotfestival? Så har du mulighed for at se en af kunstnerne fra deres plakat, når Lydmor spiller søndag kl. 20. Koncerterne kan både nydes med en kold øl om aftenen eller genses til en omgang rengøring næste formiddag

 

  1. Dansk mad med Umut

Tidligere bagedystdeltagere og andre kendis kokke laver nu livesessioner, hvor de hjælper dig med at blive ekspert i køkkenet. Så kan du jo passende vise dine nye evner frem for vennerne til en hyggelig aften, når lockdown er slut. Lær hvordan man laver ægte dansk mad med Umut, bag med Annemette Voss eller har du børn, kan du stå i køkkenet med Morten Resen. Har du desuden problemer med den surdej, vi anbefalede dig at lave i sidste uge, kan du følge med i, hvordan Micki takler den svære dej.

 

  1. Stram Op med Fitness World

Selvom fitnesscentrene officielt er lukket ned, er der stadig muligheder for at træne – hvad end det er en løbetur i det fri (med afstand til andre) eller en omgang youtubeyoga. Der er nok at give sig i kast med. Men måske er du også en af dem, der savner styrketræning og holdtræning? I så fald har Fitness World nu også lavet deres holdtimer online tilgængeligt for alle. Indtil videre har der været holdene ”Puls Styrke”, ”Hatha yoga” og ”Abattack”. Se med i morgen søndag kl. 10 for en omgang ”Stram op” her.

 

  1. Hapiness-challenge

Der er intet, der kan binde os sammen som en god udfordring. Hop med på bølgen, hvor man lærer at jonglere toiletpapir, del et barndomsbillede eller udfordre din egen fysik. For eksempel med en daglig udfordring fra Nordic Race. Hvis du ikke er til træning, jonglering eller børnebilleder, er der tusindevis af udfordringer på nettet, som du (og dine venner) kan bruge som inspiration den kommende tid. Se eksempelvis denne Hapiness-challenge eller minimalism-challenge fra Pinterest. Det er bare om at komme igang!