Spring til indhold
Hjem » Artikler » AUklædt

AUklædt

  • af

I hvert nummer sætter Delfinen fokus på en studerende eller en underviser ved Aarhus Universitet, og prøver på at gå under huden på dem.

I dette nummer tager vi en snak med Lasse, der lige har afleveret speciale, og derfor står overfor en nyt kapitel i livet.

Navn: Lasse Riber Gunvig

Alder: 26 år

Studie: Bachelor i Biologi og kandidat i historie

Du har netop afleveret speciale, hvordan er det at være færdig på universitetet?

  • Den modstridende tilstand af stor befrielse – fra at gå til timer, have lektier for og skrive opgaver – til bare have en åben kalender. Samtidig føler jeg mig ret tom indeni. Har mildest talt ikke lavet andet end gå i skole i hele mit liv, it’s an end of an Era.

Hvad skal der ske nu?

  • Nu skal jeg have orlov fra det akademiske liv! Jeg fortsætter med mit køkkenjob, skal ud og rejse igen på nogle længere ture, have tid til at læse bøger, og bare nyde at have fri. Har først tænkt mig at søge “rigtigt” arbejde engang til næste sommer.

Hvad ville du ønske du havde vidst, da du begyndte på dit studie?

  • Ingenting, arbejder ikke med konceptet at fortryde noget. Jeg ved godt, hvad jeg gik ind til da jeg begyndte på Aarhus Universitet. og med tiden er man langsomt blevet modnet og gjort klar til at se en ende på tiden som studerende, om det var med eller uden job.

Et godt råd til nye studerende?

Tag det roligt og anerkend at du ikke kan nå det hele.