Spring til indhold
Hjem » Artikler » Anmeldelse: Is på havnen

Anmeldelse: Is på havnen

Marselisborg havn er et rigtigt hyggeligt sted at være om sommeren. Man kan gå og kigge på de fine både, eller gå ned til stranden og få sand mellem tæerne. Det kan dog virke lidt langt væk hvis man bor og studerer nær Universitetsparken. Ishuset er en lille butik klemt ind mellem caféer og restauranter. Med et udvalg på omkring 25 forskellige slags is, og med mange unikke varianter, skal der nok findes noget til enhver smag.

Liv fra Redaktionen og jeg slæbte en fælles veninde med til havnen, så vi kunne få smagt på så meget forskelligt som muligt. Og med smage som Milk & Cookies, Flødebolleræs, Peanutbutter og Pink Grape er der massere at vælge imellem. Og det smager super godt! Vi kan alle tre sige god for, at man får en lækker is med en masse smag. Personligt er jeg glad for deres saltkaramel og lakrids, mens Liv kan anbefale sorbeten.

Det eneste negative er prisen. Med en pris på 43 kroner for 3 kugler, plus 5 kroner for guf eller krymmel, føler man også at man har fået lov til at betale for sin is. Med ingen mulighed for en gammeldaws isvaffel, med i stedet en Marselisborgvaffel på 5 kugler til 62 kroner, kan SU’en hurtigt få ben at gå på.

Så sørg få at inviterer mor på besøg i Aarhus, så kan det være at hun giver en is.

 

Fordele

Hyggeligt område

God smag

Mange valgmuligheder

 

Ulemper

Pris

Afstand