Spring til indhold
Hjem » Artikler » Anmeldelse: Dolce Vita i Bruuns Galleri

Anmeldelse: Dolce Vita i Bruuns Galleri

De fleste af os kender til Bruuns Galleri; Aarhus indkøbscenter med alt hvad hjertet begærer af tøj, boligartikler og cafeer – og selvfølgelig også en iskiosk. Selvom Bruuns er et hyggeligt sted at gå rundt og shoppe, er det ikke nær så hyggeligt at sidde og nyde en is. Der er konstant en baggrundsstøj, og ingen udsigt man kan sidde og nyde. Derimod ligger det rigtig fint i centrum af Aarhus. Butikken ligger overfor Kvickly, og er et oplagt sted at sidde ned når man er blevet træt af at kigge i butikker. Befinder man sig i stedet i nærheden af Trøjborg eller Vejlby, kan man svinge forbi Dolce Vitas butikker på henholdsvis Tordenskjoldsgade eller Veri-Centeret.

Der er noget for enhver smag. Med omkring 32 forskellige smage med alt fra panna cotta til hyldeblomstsorbet, er der altid mulighed for en ny og spændene kombination. Og det er en lækker is, der bliver serveret.

Jeg har endnu engang slæbt Liv fra redaktionen med ud for at smage is. Hun gik endnu engang efter sorbeterne og de friske sommersmage med rabarber og hyldeblomst, mens jeg selv fik lakrids og Bounty. To forskellige ender af smagsspektret, men begge kombinationer var virkelig lækre. Med en pris på 35 kroner for to kugler forventer man også en delikat oplevelse.

Til gengæld havde de halv pris på deres kaffe, da vi besøgte stedet, så en god cappuccino kun kostede 18 kroner. Det må siges at være et plus. Vi kan her fra redaktionen godt anbefale at besøge Dolce Vita næste gang du er ude at shoppe eller svinger forbi en af de tre butikker.

 

Fordele

Ligger centralt

God smag

Mange valgmuligheder

 

Ulemper

Ikke hyggelige omgivelser