Delfinen søger nu chefredaktør

Fisker du efter et studiejob med spræl i?

Her på Delfinen søger vi en ny redaktør, der skal stå for udformning, udvikling og redigering af vores online-magasinet i samarbejde med Delfinens nuværende redaktionschef.
 
Delfinen tilbyder spændende udfordringer på den nyeste medieplatform, og stor indflydelse på bladets fremtid. Du vil være med til at præge både form og indhold af Delfinen, som vi går fremtidige udfordringer i møde.
 
Delfinen er Aarhus Universitets studenterblad, som dækker alle fakulteter. Vi er drevet af studerende, for de studerende, og bringer indhold om studieliv, kulturliv i Aarhus og tværfaglig formidling.
 
Delfinens team består af to redaktører, frivillige skribenter og fotografer. Det er redaktørernes opgave at brande magasinet eksternt og være tovholdere, koordinatorer og sparringspartnere for hele teamet internt.
Vi søger en studerende med redaktionel interesse for at udvikle et magasin med fingeren på studiepulsen. Erfaring med artikelskrivning og indgående kendskab til de journalistiske genrer, metoder og virkemidler er derfor en fordel men ikke et krav. Du skal have styr på diverse stave-, grammatik- og kommaregler.

Så vil du udfordre din indre journalist, have et spændende og fleksibelt studiearbejde samt styrke dit CV? Så send en ansøgning til delfinen@sr.au.dk senest d. 11/10, gerne vedhæftet tidligere journalistiske produktioner.
Et vederlag følger med stillingen.