DELFINEN SØGER NY CHEFREDAKTØR FRA DEN 14/08

Fisker du efter et studiejob med spræl i?

Her på Delfinen søger vi en ny redaktør, der skal stå for udformning, udvikling og redigering af magasinet i samarbejde med Delfinens nuværende ansvarshavende redaktionschef.

Delfinens team består af to redaktører, frivillige skribenter og fotografer. Det er redaktørernes opgave at brande magasinet eksternt og være tovholdere, koordinatorer og sparringspartnere for hele teamet internt.

Vi søger en studerende med redaktionel interesse for at udvikle et magasin med fingeren på studiepulsen. Erfaring med artikelskrivning og indgående kendskab til de journalistiske genrer, metoder og virkemidler er derfor en fordel men ikke et krav. Du skal have styr på diverse stave-, grammatik- og kommaregler.

Så vil du udfordre din indre journalist, have et spændende og fleksibelt studiearbejde samt styrke dit CV? Så send en ansøgning til delfinen@sr.au.dk senest d. 31/07*, gerne vedhæftet tidligere journalistiske produktioner.

Jobbet er lønnet.

 


*Samtalerne forventes at blive afholdt i uge 31/32. Såfremt du er på ferie eller af andre årsager er forhindret i kunne møde til samtale der, bedes du angive det i ansøgningen, så finder vi en løsning.