Spring til indhold
Hjem » Artikler » MARTSGUIDE

MARTSGUIDE

6/3: Gratis filosofibar – Om Judith Butler

Tid: 15-16 Lokation: Studenterhus Aarhus Hak i SU’en: Gratis

Er du også helt vild med at dykke ned i diverse kønsteorier, feminisme og queerteori? Så er dette oplæg om Judith Butler i Studenterhuset nok lige noget for dig. Faktisk er der Filosofibar hele ugen med forskellige oplæg indenfor filosofiens verden, så der er noget til enhver smag.

 

6/3: Vidensbif – Mean Girls

Tid: 20.30-22.30 Lokation: Øst for Paradis Hak i SU’en: 120 kr.

Det er nu 16 år siden den ultimative klassikker Means Girls kom til verden, og det skal selvfølgelig fejres. Filmen der gav os de legendariske citater som ”You can’t sit with us” og ”Get in loser. We’re going shopping.”  Århundredets Festival har i denne omgang placeret sig i Øst for Paradis, hvor aftenen kun vil handle om filmen. Kunne man ønske sig en bedre fredag aften?

 

7, 14, 21, 28/3: Søstrene Grene-lagersalg

Tid: 10-15 Lokation: Gunnar Clausens vej 20, Viby Hak i SU’en: Afhænger af eget forbrug

Søstrene Grene holder lagersalg alle lørdage i marts måned, hvilket betyder fantastiske ting til billige penge! Der er allerede en overvældende interesse for begivenheden (med god grund), og de anbefaler derfor, at man kommer en anden dag end den første lørdag, og at man tilmelder sig på begivenheden for den dag, man kommer.

 

11/3: Hjertesorggruppe 

Tid: 19 Lokation: Faculty Club, Studenterhus Aarhus Hak i SU’en: Gratis

En begivenhed der måske ikke er aktuel for alle, men en begivenhed der har et vigtigt budskab. Nemlig at snakke om den sorg der kaldes kærestesorg. En sorg der for mange er et tabu. Derfor håber vi her på redaktionen at kunne oplyse flere om, at der faktisk findes et sted på universitetet, der kan rumme denne type sorg. De mødes onsdag i ulige uger, så hvis du ikke lige kan denne aften, er der masser af muligheder for at komme forbi en anden aften.

 

15/3: Meditationsgudstjeneste

Tid: 16-17 Lokation: Skt. Johannes Kirke Hak i SU’en: Gratis

I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til at pleje sig selv og sit sind. Det skaber Skt. Johannes Kirke nu et rum for denne søndag. Og frygt ej, du skal ikke stå tidligt op på din søndag morgen for at kunne være med. Det begynder nemlig først kl. 16. Så giv dig selv den gave, at bruge en time på at fokusere på dig selv og samle dine tanker til meditationsgudstjeneste.

 

18, 19/3: Food Maker Faire 2020

Tid: 15-20 Lokation: Aarhus Tech Hak i SU’en: Gratis for unge (16-28 år)

Endnu engang slår Food Maker Faire dørene op for en fantastisk madfestival. Denne gang foregår det på Aarhus Tech. Der er åbnet fra kl. 15 – 20, og det bedste ved det hele er, at det er gratis for unge mellem 16 – 28 år. Og er der to ting studerende elsker, så er det da gratis ting og mad. Der er derfor ingen grund til at blive væk fra denne lækre festival.