Spring til indhold
Hjem » Artikler » Chill ud i Smilets By

Chill ud i Smilets By

Salling Rooftop

Ovenpå Salling finder du det hyggeligste område med en af Aarhus’ bedste udsigter. Tør du, kan du træde ud på glaspladen, der befinder sig over Strøget. På Salling Rooftop er det altid muligt at få en varm kop kaffe, en kølig cocktail eller en bid mad i restauranten. Dette kan ofte nydes til lyden af en af tagets mange koncerter. Fredag eftermiddag er der stort set altid DJ, der leverer sprøde toner til din Aperol Spritz.

 

Havnebadet

Trænger du til et sted, hvor du kan køle af, nu hvor den permanente har sommerlukket? Så kom forbi havnebadet på Aarhus Ø – et sted fyldt med unge badeglade mennesker. Promenaden ned til Havnebadet huser desuden mulighed for en kold øl, lækker cocktail, en god frokost eller en dejlig dessert. Det perfekte sted at befinde sig, når det simpelthen bare er for varmt at være andre steder.

 

Graven

Graven er samlingspunktet for latinerkvarterets hyggeligste sommervibes. Her er der både mulighed for at få en frisk is hos OLUFs, en kold øl hos Lecoq eller lækker morgenmad hos Grød. Se om du og dine venner kan få plads på de farverige bænke eller forhøjningens lille græsplane eller nyd atmosfæren i de omkringliggende butikker.

 

Botanisk have

Parken Botanisk Have har en masse at tilbyde. Udover at være utrolig smuk, er der også rig mulighed for at udforske væksthusene fyldt med alverdens planter. Parkens søer og de skyggefulde områder giver mulighed for romantiske gåture. Er man mere til sjov med vennerne, vibrerer parkens mange solrige plæner af liv, musik, øl og kongespil. Vil man være garanteret en dejlig dag i solen, foregår den her.

 

”Havnepromaneden”

Stedet som alle kender, men ingen rigtig kender navnet på. Aarhus Havn? Dokk1? Navitas? Lad os bare kalde det et sted derimellem. Stedet hvor man kan spille basketball, hvor DR inviterede til VM-hygge sidste år, hvor springvandet giver de små glæde, og trapperne ned til vandet langs Navitas glæder de solglade. ”Havnepromaneden” lover desværre hverken VM i fodbold eller sejlsport dette år, hvad stedet derimod garanterer er et dejligt sted at hænge ud, hvor overraskelser præger hverdagen.